Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen leszólításhoz utcán?

Figyelt kérdés

Mondjuk odamenne egy pasi hozzátok, hogy " szia, aranyosnak tűntél és ide kellett jönnöm, (és itt mondok egy őszinte bókot ami tetszik a lányban, nyaktól felfelé:D), pl. ha tetszik a haja, avgy bájos az arca akkor azt mondom, lényeg, hogy őszinte), aztán pár percet beszélgetek vele és mondom, hogy írja be a számát a telefonomba, ha nem akarja akkor adja meg a facebookját.

Ez milyen?Örülnétek?

2011. máj. 18. 18:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha szimpatikus a fiú nem utasítanám el, feltéve, ha nem sietek valahova időre. Egyébként, ha szimpatikus lenne a fiú nem ráznám le, de tény, hogy a telefonomat nem adnám meg neki rögtön. Lehet, hogy az alatt az 5 perc alatt tök normális volt velem a fiú, de ki tudja, hogy ez az igazi arca-e? Valóban olyan-e?

Mondjuk nálam alapvető, hogy ha már valakivel beszélgetek akivel eddig nem ismertük egymást, akkor bemutatkozok és elvárom, hogy a másik fél is bemutatkozzon. Innentől kezdve ha akar rám tud keresni facebookon, de ha pl. az üzenőfalamra írna ki valamit, valószínűleg törölném a bejegyzést, mert az ismerkedős szakaszban abszolút nem tartozik senkire, hogy mi történt, inkább üzenetet írjon. Aztán, ha már többször találkoztam vele, beszéltünk és még mindig szimpatikus, akkor természetesen a számomat is megadnám, de elvárom, hogy ő is megadja, mert utálom, ha ismeretlen számról hívnak:D

Az, hogy szimpatikus-e a fiú az összkép alapján dől el. Számomra fontos az alapvető ápoltság, amit azt hiszem nem kell külön kifejteni, alkalomhoz és egyéniségéhez megfelelő öltözék és az a bizonyos első benyomás:)

16/L

2011. máj. 18. 19:44
 12/23 napietus ***** válasza:
57%
szerintem ismerősökön keresztül könnyebb ismerkedni. én elhiszem, hogy Neked nincs rossz szándékod, de biztos mondták Neked is kiskorodban, hogy ne állj szóba idegennel...még diákkoromban egyszer kellemesen elbeszélgettem egy jó megjelenésű, szimpatikus férfival a buszmegállóban. mikor felszálltam, vettem észre, hogy nincs meg a tárcám. szerencse, hogy ismerős sofőr volt. szóval sajnos ilyen világban élünk, nem ok nélkül gyanakszik az ember...
2011. máj. 18. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék,persze ha a férfi bejön külsőre:-) ez a pár mondat,meg nagyon jólesne a lelkemnek:P simán megadnám a facebook-om illetve elkérném az övét is,h biztos ami biztos.:-) 23N!
2011. máj. 18. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mint a válaszaink sokféleségéből látszik, azon múlik, milyen lányt "fogsz ki". Ha szerencséd van, bejön neki az ismerkedési módszered. :)
2011. máj. 18. 20:20
 15/23 anonim ***** válasza:
55%
És az "inkább facebook" , "nem ismerkedem utcán" idióták még csodálkoznak, hogy nem megy oda hozzájuk senki és egyedül vannak.
2011. máj. 18. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves pua tanonc kérdező!

Nem kell, avagy nem szabad lányoktól ilyen tanácsokat kérni, valamit ilyen dolgokról megkérdezni őket. Könnyű az ország másik végéből a billentyűzetet pötyögtetve válaszolgatni hogy "nem, nem adnám meg, sőt elküldenélek a francba", aztán amikor élesben megy akkor majd' összepisilik magukat a boldogságtól, hogy egy ilyen frankó srác odament hozzájuk ismerkedni. Valószínűleg itt elolvassák a kérdést, majd lejátszák magukban (az eddigi rossz tapasztalataik alapján) a dolgot és kis gondolkodás után levonják a következtetést: ez egy rossz megszólítás, nem jönne be. Az éles helyzet ennél sokkal másabb. Hidd el.

Béke.

2011. máj. 18. 21:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy micsoda?:D
2011. máj. 18. 21:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi micsoda? :D
2011. máj. 18. 21:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Ez a pua tanonc
2011. máj. 18. 21:55
 20/23 anonim ***** válasza:
A szöveg amit a kérdésben írtál, emlékeztet valamire. De úgy látszik tévedtem :D
2011. máj. 18. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!