Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker, punk, metálos lányokkal hol lehet ismerkedni?
Rockerek.hu-t nem szeretem, hogy miért az hosszú....
Vannak hasonló oldalak?
(A faluban meg nincsenek ilyenek, mindenki csak delta, meg dj robi meg anyámkínja félét hallgat...)
1. kommentelő nem igaz :D
Én énekes vagyok metal bandában attól még normális vagyok hogy szeretem ezt a zenét... sőt az ismerettségi körömben is normálisak az emberek azt a %-ot lehúznám 50%-alá ...
Rátérve a kérdésre, hol ismerkedhetsz ilyen lányokkal? Menj Fezenre, Szigetre, Pécsi Rockmaratonra, vagy csak keresd az olyan helyeket amikre ilyen csajok járnak... Van egypár.......ismerkedni ilyen rockerek.hu-n nem lehet és nem is érdemes sztem:)
Köszi a válaszokat.
A rockereket pedig nem kell leszólni. Lehet, hogy nem vagyunk 100-asok, de nem vagyunk gagyibbak a diszkóban vonagló dolcségábánás rúzsos szájú melegeknél....
Megkérdezhetem, hogy hol laksz? :)
Egyébként facebookon vannak különböző csoportok, ahol van úgy 400-600 rocker.. Ha érdekel, akkor küldök linket. De sokkal jobb ötletnek tartom, hogy gyűjtesz egyet nyárra, és elmész fesztiválra. RockMaratont ajánlom, olcsó, sokan vannak, és nagyon jó a program idén is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!