Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az amit szerettek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit szerettek a párotokban vagy amit nem szerettek?

Figyelt kérdés
Jó és rossz tulajdonság érdekelne. Vmi lista szerű, felsorolás.
2011. máj. 17. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Rózsaillatút szarik, ez kifejezetten a legjobb tulajdonsága.
2011. máj. 17. 15:43
 2/3 Kingaa1 ***** válasza:

Szeretem: szeret, gondoskodik, meg minden amit eltudok kepzelni, (ha felsorolnam valamit kihagynek s banhatnam)

Nem szeretem: A vicceit ritkan nagyon rosszul fejezi ki es ezzel megbant!

2011. máj. 17. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sok minden van amit szeretek benne, de leírok egy párat: őszinte, hűséges, odaadó, mindig ölelne :$ és még sorolhatnám, de ami még nagyon fontos számomra, hogy mindig biztosít a szerelméről és elmondhatatlanul sok boldogságot ad.

Amit viszont nem szeretek benne, vagyis inkább nem benne hanem egy rossz szenvedélye van a cigi, igaz max napi 5 szál, de akkor is. :) Ja és néha viccből mond olyat ami nekem rosszul esik, de utána mindig jön az agyonkényeztetés, uhh ezt is annyira imádom benne :$

2011. máj. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!