Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha rámosolygok valakire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rámosolygok valakire nem röhög ki?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy hogyha egy lányra rámosolygok kiröhög mert szerinte ronda vagyok O.O Ez azóta van, hogy 5.-ben egy csaj azt mondta ronda vagyok és azóta ez bennem van... Igaz többen mondták, hogy nem vagyok ronda, de mégis ez úgy megmaradt bennem...

F/14

2009. márc. 12. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindent bele! Mosolyogni szabad!!:D ha viszonozza akkor léphetsz is!
2009. márc. 12. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

és ha kiröhögnek na akkor milesz?

ez a legrosszabb amit tehet egy csaj!!! és összedől a világ????

több százezer fiatal lány van Magyarországon nem hinném hogy mindegyik kiröhögne...mosolyogj nyugodtan nem harapják le a fejed...néha egy mosoly jobb mint ha akármilyen rosz dumát mondasz...

23/F

2009. márc. 12. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gondolj arra, hogy azt hogy ronda vagy csak 1x mondták neked. A többi ember azt mondta hogy nem vagy az. Akkor szerinted annak az egyetlen egy csajnak van igaza van a többségnek? :) Amúgy nincs olyan h ronda ember. Mindenkinek tetszik valaki, mindekinek megvan a saját ideálja. Ne aggódj ezen. Nyugodtan mosolyogj sokat, a lányok szeretik a jókedvű, mindig humoros srácokat. Főleg a te korodban. Azzal az egy csajjal meg ne foglalkozz. Ha beszólna neked szólj vissza és röhögd ki. Mond rá te is hogy csúnya.
2009. márc. 12. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:

látatlanban nem tudom hogy nézel ki... de az tuti valami hülye kis csaj volt! ha mondják hogy nem vagy az akkor hidd el ne egy ilyen dolog befolyásoljon... mindent bele!!! :)--> mosoly neked :P

22/l

2009. márc. 12. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ^^
2009. márc. 12. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ronda vagy??? Nem hiszem,sőt!:) Neked is eljön az a Valaki,aki szerint Te vagy a legszebb! A mosoly egy gyönyörű dolog,ne félj használni! Én például sok emberre rámosolygok az utcán,és olyan jó érzés,ha visszamosolyognak.:) Aki nem fogadja,és komor arccal viszonozza,nem érdemli meg! Bátran mosolyogj csak! :):):)
2009. márc. 12. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ki röhög a csaj az nem biztos hogy miatad van...lehet hogy zavarban van..vagy csak a b.nőimiat teszi:D

Nem kell félni...s nincs olyan hogy ronda vagy nem ronda..nem a külsö számit akinél meg igaz az hülye!!

2009. márc. 14. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsóval nem értek egyet, minden lánynak a külső számít (kivéve akinek a pénz, de ebben a korban még talán nem). De azért egy vélemény még nem jelent semmit, mosolyogj nyugodtan más lányokra is, aztán ha esetleg mindenki kiröhög és rondának nevez, akkor majd gondolkozhatsz ezen.
2011. márc. 15. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!