Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is előfurdul ilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfurdul ilyen, ha igen mit tesztek?

Figyelt kérdés
Miért érzek önkielégítés után bűntudatot? Azt gondolom, hogy lehet ez után valamilyen büntetést kapok majd.. Vallásos vagyok..
2011. máj. 16. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Ja, bűntudat érzése teljesen természetes. Főleg fiatal korban, amikor az ember még "sutyiban" csinálja.
2011. máj. 16. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
2%
Ne elégítsd ki magadat, mert isten kiveri a fogaidat!
2011. máj. 16. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány vagy? Korod?

Valamelyik vallásban a fiúknak tilos az önkielégítés, hogy ne "pazarolják" a drága anyagot, mert majd nem jut a gyermeknemzésre. Pedig ez egy hülyeség, de Ők ez nem tudják, hogy az újratermelődik stb...

Nem lehet, hogy Beléd is valami hasonlót neveltek?

2011. máj. 16. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Na ne akard ezt a vallással összehozni! Én is az vagyok,mégsem érzek minden szar után bűntudatot.

Szerintem az emberekbe eleve belenevelik hogy ez nem jó,nem szabad. Már kiskorában,amikor a kisgyerek a micsodáját piszkálja,az anyja rögtön rászól,hogy ne csináld,nem szabad! Szerintem ez az oka a bűntudatnak.

2011. máj. 16. 14:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem nevelhettek belém ilyet, mert lány vagyok :)
2011. máj. 16. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Elfog múlni, ne aggódj. Ezt is szokni kell...
2011. máj. 16. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért,és a lányoknak nincs micsodájuk? Azt is lehet piszkálni, nem csak a fütyköst :)
2011. máj. 16. 14:56
 8/10 anonim válasza:

NE ÉREZZ BŰNTUDATOT!

sőt inkább csináljad mert igy legalább meg ismered a tested h neked mi jó mi nem és amikor el jön a szerelem könnyebb lesz a barátodnak meg neked

2011. máj. 16. 15:51
 9/10 anonim válasza:
mert ez jellemzi a vallást; félelem és bűntudat, de nem fog isten megbüntetni ezért, ne aggódj..jogod van ehhez és nyugodtan megteheted. egyáltalán miért gondolják egyesek, hogy valami rossz van ebben?
2011. máj. 18. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
az önkielégítés egy nagyon nagyon jó dolog :Degyáltalán nem bűn :)régen én is éreztem egy picit, de rájöttem hogy semmi ok rá :)
2011. máj. 18. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!