Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszik a (túl) vékony láb?
Kíváncsi lennék, mi a a fiúk véleménye a vékony lábakról, mert most, hogy itt a nyár, ismét alig merek rövidebb szoknyát, vagy nadrágot húzni. Sajnos, vagy nem sajnos, de elég vékony alkatú lány vagyok, és nagyon szeretnék hízni, de nem nagyon sikerül. Ha valamit mégis, a lábaim és a kezeim attól még ugyanolyan kis vékonyak/véznák maradnak. Nem tudom mit tehetnék ellene, de ezt dobta a gép...Szóval ami érdekelne, hogy ki az akinek esetleg ez tetszik is, és ki az akit inkább taszít? A válaszokat előre is köszönöm!
19/L
Szia,
Én írtam az előző hozzászólást is. Nem tudok neked mondani egy egzakt számot, hogy X cm comb, ill Y cm boka körméret alatt már túl vékony, a fölött pedig jó. Ez egyéntől függő.
Mi a túl vékony?! Láttam már olyan vékony lábú lányt akinek a lábára nem simult rá a nejlonharisnya. (Most lehet, hogy 2 számmal nagyobbat vett fel mint kellett volna és azért. Én nem tudom, nem értek hozzá. De nem volt szép ahogy "lobogott" a lábán harisnya.)
Ha engem kérdezel (márpedig engem szólítottál meg), én azt tudom mondani, hogy ennek lánynak szerintem szép lábai vannak. Nekem spec tetszik. Ha neked ilyen lábaid vannak, akkor én csak azt tudom mondani neked, hogy nyugodtan húzz bikinit és menj ki a strandra és legyél büszke rájuk. Ha velem egy ilyen lábú lány kijönne a strandra én biztos büszke lennék rá, hogy ilyen szép barátnőm van. (Megnéztem egyébként a másik linket is. Tökéletesek azok a lábak is. Hibátlan, semmi baj velük.)
Bár ezt nem kérdezted, de azért elmondom azt is, hogy szerintem a kis cici sem hátrány. Nekem tetszik a formás, kicsi cici. Csak azt tudom mondani, hogy hidd el szép alakod van, nincs vele semmi baj. Pasik ezrei (köztük én is) imádják a vékony kis cicis lányokat.
Sok sikert a nyárra. Remélem látlak majd valamelyik strandon. Aki majd hosszasan bámulja a lábad, az alakod az leszek én. :-D És nem azért bámulom, mert nem tetszik, hanem pont ellenkezőleg, azért mert nagyon is tetszik.
F/25
kérdező: nekem is bejönnek a képek, szerintem nem anorexiásak, vonzóak :))
hozzám nem akarsz feleségül jönni? :DD
25/F
Én meg gondolkodás nélkül el is vennélek! :-))
Egyébként neked is ilyen szép hosszú lábaid vannak mint ezeknek a lányoknak akiket belinkeltél?
(17:41 voltam, ha akarsz írhatsz privátot is)
Köszi, hogy írtál. Megkaptam. Válaszoltam is.
(17:41 voltam)
és nekem nem is írsz privit :((
20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!