Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen érzés ha valaki közli hogy többet akar tőletek?

Figyelt kérdés
Akkoris, ha esetleg nem jön be az illető. Persze élőben, rózsával.
2011. máj. 15. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viszonzom az érzéseit, akkor nagyon kínos. De ha én is odavagyok a pasiért, akkor nagyon jó érzés :)
2011. máj. 15. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ezért nem kell rózsával odaállítani. Nagyon romantikus, de csak akkor, ha biztos vagy a dolgodban. Inkább második randin :)
2011. máj. 15. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha én is tőle, akkor elszállok a boldogságtól.

Egyébként irtó kínos, mert én nem akarom megbántani, de igent se mondhatok, és hát nehéz közölni, hogy bocsi de nem, amikor tudod, hogy neki meg sokat jelent.

2011. máj. 15. 22:37
 4/12 A kérdező kommentje:
hát, de azért akkoris szép dolog igy nem?
2011. máj. 15. 23:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Bárcsak valaki mondaná,aki nekem is bejön maximálisan...Elájulnék az örömtől:)))
2011. máj. 15. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:

igen, rendes dolog, megharagudni nem fog, de csak akkor ha elfogadod, ha azt mondja, hogy nem, mert az nagyon zavaró, ha valaki nem érti meg

de kívánok sok szerencsét egyébként!

2011. máj. 15. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha olyan mondaná, aki nekem is nagyon tetszik, akkor hirtelen azt se tudnám, merre kezdjek el pattogni az örömtől :D

Ha olyan srác, aki nem jön be, akkor is nagyon boldog lennék, mert jól esik, hogy tetszem neki, de ugyanakkor rossz érzés is, mert nem szívesen utasítom el :(

2011. máj. 15. 23:43
 8/12 A kérdező kommentje:

na ezt akartam kihozni.

Lehet, hogy nem jön be, attól még nem jó érzés valakinek tetszeni?

2011. máj. 16. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
nyilván kellemetlen de igyekeznék hogy ne bántsam meg
2011. máj. 16. 01:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon kínos, ha vissza kell utasítani.
2011. máj. 16. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!