Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel csókolóztál már eddig?
Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok! :)2011. máj. 15. 13:09
21/35 anonim válasza:
Én is írtam egy lányt a listámhoz,de képzeljétek 4 éve boldog,őszinte párkapcsolatban élek. Fura,nem?
19/L
22/35 anonim válasza:
Sztem meg aki csókolózott már azonos neművel az se bánja. Attól miért lenne jobb, hogy bűntudatod van, meg bánod?! Semmivel sem, csak magadat szenvedteted. Nekem is volt 1 csaj (korábban már írtam), azóta is jóba vagyunk, néha ha feljön szóba csak röhögünk rajta. :)
23/35 anonim válasza:
én legjobb barátnőmmel smároltam egyszer, vicces volt, ittunk kicsit, ha eszünkbe jut nevetünk rajta, nincs ebben semmi, és mindketten normális életet élünk :D
24/35 anonim válasza:
14:46 vagyok, egyáltalán nem bántam meg, hogy csókolóztam lánnyal, mert élveztem mindegyiket, kivéve egyet, amikor a legjobb barátnőm volt az. Na azt megbántam, de gólyatábori feladat volt, különben nem tettem volna meg.
25/35 anonim válasza:
Itt nem az emlékek megélésével van gond (sőt, ebben egyet is értek: a múlt múlt, le kell zárni), hanem az előzményekkel, az okokkal, amik odáig vezetnek egy fiatal tinit, hogy csókolózzon egy azonos neművel. Felfoghatatlan számomra, hogy a szexuális irányultságtól idegen dolgokat miért kell művelni.
27/35 anonim válasza:
14:55 - próbáld ki, és megtudod.
28/35 anonim válasza:
Kb 30 fiúval. Igazándiból nem számoltam, volt olyan buli mikor 3 fiúval is csókolóztam.
25N
30/35 anonim válasza:
2 fiú - 14/L
Ez elég kínos,úgy érzem,hogy le vagy maradva a többiektől. Itt mindenki kb. 20 embert írt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!