Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel csókolóztál már eddig?
Tényleg szomorú, hogy szinte már bevett szokás, teljesen természetes, hogy egy lány egy másik lánnyal is csókolózzon. Az egyik azt írja: "fiatal voltam" - hogy oda ne rohanjak... lóval nem akartál közösülni? Elvégre "fiatal" voltál. És "mindent ki kell próbálni egyszer", nem? (Ez is egy szokásos süket duma.) Ja meg az, hogy "kíváncsi voltam". Arra nem vagy kíváncsi, mi lenne veled, ha lányokkal való csókolózás helyett inkább arra összpontosítanál, hogy legyen egy igazi, komoly, kölcsönös szerelmen alapuló párkapcsolatod? Ez ugyanis vezetne valahová (a boldogság felé, megsúgom).
De hogy ne csak dühöngjek, válaszolok is:
4 lány (és igen, 0 fiú)
24 éves férfi vagyok.
"mintha ez olyan nagy dolog lenne hogy egy lány egy másik lánnyal csókolózik"
Igen, itt van a kutya elásva. Az egész elferdülésnek az az oka, hogy a mai fiatal lánykák így gondolkoznak (tisztelet a kevés kivételnek). Édes kicsi lányaim, mondjátok csak, az élettől ugyan mi a francot akartok? Nem anyák lesztek így, hanem pózoló ribancok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!