Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nézem, néz, nézzük egymást....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézem, néz, nézzük egymást. Mi van? (folyt. Köv. )

Figyelt kérdés

Ez egy olyan 3-4 hónapja mehet. Van egy fiú a suliban aki félévkor még vállig érő göndör hajat hordott, levágatta majd elkezdett nagyon bejönni a lányoknak. Nekem azért tűnt fel, hogy nem Tarzan többé. És ezért konkrétan le se vettem róla a szemem, és ő szintúgy visszanézett. Már egy jó ideje így ment a szemezgetés, nem tudtam elhinni, hogy nekem szól de a gyakoriságra való tekintettel beleegyeztem a gondolatba. 1 hónapja egyik L barátnőmmel felvettem közösen, mivel látott minket dumálni, ezért gondoltam így nem lesz olyan feltűnő. Az egyik unszimpi csajszi az évfolyamból egyszer csak elkezdett írogatni az üzifalára satöbbi. A fiú tipikus partyface én meg egy bőbeszédű, konfliktust kerülő, könyvimádó érzelmes lány vagyok. Én 16 éves lány ő pedig 17 és fél éves fiú.

Még egy konkrét eset. Egyik órán az osztálytermeink pont egymással szemben vannak, láttam, hogy ott van benn. Na most gondoltam meggyőzetem magam, hogy itt még sincsen semmi. Na szval a termem előtti ajtóhoz mentem , hogy lásson ott vagyok aztán gyors elhúztam. gondoltam magamban" ha kijön akkor van vlami, ha nem akkor ennyi." És kijött, és odament egyik barátjához dumálni és közben néha "leselkedett". Ez is egy másfél hónapja volt azóta semmi. Szerintem bemeséltek neki rólam vlamit az évfolyamtársaim és már nem próbálkozik.

Most akkor mi van, mert csak én veszem az ilyen dolgokat komolyan, mert még szende kislány vagyok, semmi párkapcsolati tapasztalattal :D

2011. máj. 14. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki mit akarsz tőle. Szánalmasan egyszerű volna ugye? Túl egyszerű megoldás hogy tényleg megcsináld...
2011. máj. 14. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:

1.vsz.:

És a fiúnak ezt nehéz lenne megcsinálni? mert ha sokszor szemeznek egymással, akkor szerintem mindketten tetszenek egymásnak.

Ha tényleg nem lép semmit, akkor annyit tehetsz, hogy megmondod neki akkor te , ha már ennyire mulya(vagy az is lehet, hogy nem akar semmit azért nem lép) vagy akkor hagyod a francba.

2011. máj. 14. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vsz:

De, jól látod. Teljesen jól... De ha egyik sem lép, akkor ez marad... CSak ugye nem a fiú tette fel a kérdést, így nem tudom azt mondani h "te töketlen p ö cs, menj már oda a csajhoz..." De igazad van, ha én lennék a lány, akkor a srác már kiesett volna a látókörből amiatt mert nem mer lépni...

2011. máj. 14. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen szerintem hagyom a francba 1 hónap múlva úgyis sulit váltok már nem lesz értelme se. Csak jó lesett hogy valaki nézett és felturbóztam a fantáziámat? :P
2011. máj. 14. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!