Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl a dolgot? Titeket nem bosszantana ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy a párom haverjának új barátnője van, 2 hete ismertük meg, nagyon szimpatikus okos lánynak tűnik, de a múltheti házibulin fél óránként a páromat ölelgette és azt mondogatta neki, hogy mennyire imádja, szereti őt, miközben én ott álltam mellette.. Ha a párom mondott egy jó történetet a végére már rajta csüngött. Én vagyok maradi, vagy ez tényleg fura? Főleg, hogy már huszonévesek vagyunk, nem is tinik.. Féltékeny nem vagyok, tudom, hogy nem akarja elcsábítani a párom, de én se ölelgetem a pasiját, aki pár éve a haverom. Ráadásul a csaj nagyon féltékeny típus. Fordított esetben, szerintem ki is kaparná a szemem, ezért is érdekes amit csinál. Remélem értitek a lényeget, engem sért ez a dolog. Ti mit tennétek a helyemben? Megbántani nem akarom. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. máj. 14. 14:40
11/16 anonim válasza:
Ha ez előfordulna újra, szerintem én lehámoznám a csajt, és közölném vele, hogy bocs, de most én szeretném ölelgetni a páromat, te is ölelgesd a sajátod.
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó :DDD
2011. máj. 14. 16:02
13/16 anonim válasza:
Most miért?! :) Ha ettől nem esik le neki, hogy túlzásba vitte és téged zavar, akkor már csak attól, ha írásba adod neki :)
14/16 A kérdező kommentje:
Az tuti :)
2011. máj. 14. 16:28
15/16 anonim válasza:
Vagy ha te is ölelgeted az ő pasiját.
16/16 anonim válasza:
ha legközelebb ilyen lesz akkor szedd le róla, szólj neki, vagy akármi. Jó, hogy nem akarod megbántani, de neked van igazad, úgyhogy szerintem ha egy kicsi esze is van, belátja és nem durcázik és a pasidról is leszáll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!