Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak szoktak bokolni egy csajnak, ha az nem tetszik nekik?
Azert kerdezem, mert nem tudom eldonteni, hogy tetszem neki.
Az egyik bulin egy tolem 12 evvel idosebb ferfi elkezte dicsergetni a hajam, azt mondta, hogy ritka az ilyen csaj, mint en a faluba, akkor dicsergette a ruhaimat, hogy en tudom, hogy mi kell a ferfiaknak; volt rajtam egy egybe mini ruha; megdicserte, hogy milyen jol all rajtam. Majd elkezdett maszorozgatni, illetve nyulkalni a derekomnal...
Szerintetek?
Akkor ne is szamitsak semmi tobbre?
De ha csak egy korre kellek neki, akkor elozoleg miert nezett tobbszor is, es miutan ez megtortent 2 hetre ra pont ugyanugy folytatta a bamulast.
Pontosan azért folytatja a bókolást, a bámulást, mert te így reagálod le(amit persze nem írtál le, hogy miként, de el tudom képzelni, ahogy most is írsz róla). Ha továbbra is azt mutatod neki, hogy a vonzalom kölcsönös, akkor ő nem fogja abbahagyni ezt. Ha komolyan akarna tőled akármit is,akkor nem csak szórakozóhelyen dícsérgetne és bókolna. Sőt, egy rendes, normális férfi nem is tapizik senkit, ha komolyan a szándékai.
Szóval szerintem ülj le és gondold végig logikusan.
Bevallom oszinten, tenyleg tetszik, de csak azutan tetszett meg, hogy ezt csinalta; abban a pillanatban meg nem tetszett.
Egyebkent nem volt reszeg, egy sort ivott, es amugy is kocsival volt.
én szoktam,
lehet, hogy nagy tufa vok, de azért bennem is van jóérzés
szoktam mondani néhány kedves szót ha úgy adódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!