Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka Nálad, ha egyszer nem győzöl udvarolni, bókolni egy csajnak, máskor meg észre sem veszed?
Figyelt kérdés
Nem köszönsz,levegőnek nézed,tudomást sem veszel Róla.Nem is tetszik igazán,csak megvolt Vele a napi flört adagod,és ennyi?2010. máj. 6. 22:47
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem meg karaj.
2010. máj. 6. 23:07
3/4 anonim válasza:
Én sok csajjal flörtölök. Flörtölni jó! :D De általában olyanokkal akik legalább kicsit is tetszenek. Azzal nem aki nem jön be, mert azzal minek?
Am lehet az illető közben talált jobbat. Vagy épp "szünet" volt a kapcsolatában és vége lett. Vagy csak tovább akart lépni vkin de mégsem. Ennyi.
"életművész"
4/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Van egy srác, akiért megveszek, van amikor flörtöl velem, szemezünk órán, beszélgetünk, viszont ha olyanja van levegőnek néz, elmegy mellettem, mintha ott se lennék, rám se néz. Erre nehéz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!