Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság templomban szexelni?
Najah, műveltek vagytok meg kultúráltak...csak épp nem úgy viselkedtek. Meg nem látszik. Meg semmi műveltségre és kultúráltságra utaló nyom nincs bennetek. De attól még biztos azok vagyok, "csakazééértmert" alapon.
Nevetséges.
Ez nem vallás vagy nemvallás kérdése, hanem emberi intelligencia függvénye - amiből nektek, láthatóan nincs.
Légyszíves anyádék temetésén is szexeljetek majd egyet a koporsón, hiszen abban sincs semmi rossz, csak extrémebb dolgokat próbáltok ki azzal is.
Idióták.
"Édesanyámhoz fűznek érzelmi szálak, szeretem őt, egy épülethez semmilyen. Kicsit túlzás egy lapra venni a kettőt, de sajnos ez tipikus keresztény hozzáállás, ahogy tapasztaltam."
Nyilván akit meg a templomhoz fűznek érzelmi szálak, mert valamelyik rokonát ott búcsúztatták el, az meg le van sz.rva....És még te vagy toleráns? Még azt mered mondani, hogy nem vagy bunkó? Amikor a saját érzékenységedre annyira kényes vagy, a másét meg lesz.rod? Mégis akkor minek tartod magad? Egy tipikus bunkó gyökér vagy.
"Nem kamu, és nem saját magamról kértem véleményt, hisz nem ismertek engem, lehetek egy többdiplomás professzor is, vagy egy segédmunkás, hanem a tettemről. "
A tetted téged minősít te agyoniskolázott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!