Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háát van egy fiú. Nem tudom mi tévő legyek!?
Figyelt kérdés
Sok mindenki adott már tanácsot,ötletet(->Anya,meg a bnőim),de tényleg nem tudom,mit gondoljak.
Van egy srác,aki nevezetesen az oszt.társam: nagyon kedves velem,az orvosiban megvárt,néha mellém ül órákon,de egyébként meg nem sokat beszélünk.Tavaly még a buszhoz is velünk jött le.Na ez micsoda??Mit tegyek?Tetszem neki v mi???Mert nagyon helyes, és szerintem ő is ezt gondolja rólam.Háát,nem tudom :S
2011. máj. 13. 21:29
1/4 anonim válasza:
Egy fő dolog! A barátnőidre ne hallgas, mert a legtöbb lány irigy a másikra! Anyukád a tuti pont. Ha van fiú ismerősöd őt kérdezd a fiúk nyiltan megmondják a véleményüket és jobb a rálátásuk.. amúgy szerintem elképzelhető, hogy bejössz neki, de ha tényleg akar valamit, akkor úgyis lépni fog, feltéve ha látja rajtad, hogy kölcsönös az érdeklődés.
2/4 anonim válasza:
Most mit nem tudsz?! Ha kísérget,várogat,azt nem azért teszi mert megszállta Terézanya szellem,hanem mert bejössz neki,lehet h nem nagy dumás,azért nem beszéltek am sokat...:)Mosolyogj rá kedvesen,szólítsd meg vmilyen ürüggyel és hajrá:)
3/4 anonim válasza:
100%
Lépjél!
Hívd el valahova, egy fagyira, üdítőre, ilyesmi. Ott lehet esetleg beszélgetni is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat :)Amúgy haladunk xD
2011. jún. 4. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!