Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mi vagyunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi vagyunk a hibásak vagy a média?

Figyelt kérdés

17éves srác vagyok, és elmegyek discoba azt látom, hogy 12-14évesek isznak cigiznek (rosszabb esetben a posta mögött kefélnek) nemvicc komolyan, ugyanis engem is le akart szo.ni egy 14éves csajszi kajak részegen, természetesen egyszer nem láttam, de nem hagytam.

Meg miért van az, hogy semennyit nemkell udvarolni a lánykáknak, hanem meghívod őket egy sörre és bármibe bennevannak ez most miattunk van, vagy a média az oka meg az internet? én legalábbis nemcsináltam ezt.

2011. máj. 12. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
meny marrr ,,ugyanis engem is le akart szo.ni egy 14éves csajszi kajak részegen, természetesen egyszer nem láttam, de nem hagytam." ilyeneket montak nekem az ovodaba,te biztos egy ,,szep'' fiu vagy aki egesz nap WOW ozik:-j
2011. máj. 12. 21:45
 12/12 A kérdező kommentje:
kúrvára nemgépezem sokat, napi 1-2óra, wow-ot utálom, és voltmár nem is 1 bnőm... szóval.
2011. máj. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!