Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok nagy része állandóan összefogja a haját, pedig sokkal, ezerszer szebb, ha ki engedik a hajukat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 16:24
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

16:45ös vagyok...

eléggé dús hajam van...és nekem megfogja a hullámcsat, mondjuk én is csak a szemembe lógó tincseket tűzöm hátra...kicsit titkárnős, de szerintem sexy...mondjuk kinek mi áll jól

2011. máj. 12. 17:34
 22/26 napietus ***** válasza:
ja, meg van, akinek olyan az arcformája, hogy nem is áll jól neki a kibontott haj (mint itt írta valaki, hogy neki meg az összefogott nem áll jól).
2011. máj. 12. 17:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

1.Nagyon hosszú és beleakad a székbe a suliban.

2.Tesi után ronda lesz, ezért össze kell fognom.

3.Három naponta mosok hajat, így (a tesis napokat leszámítva) két napig van kibontva, egy napon át összefogva, kivéve, ha már a 2. napon is ronda. Ha gyakrabban mosom, még hamarabb zsírosodik.

4.Derékig ér és már tavasszal is dögmeleg.

2011. máj. 12. 18:53
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
soha nem kötöm össze a hajam, pedig sokan mondták, hogy jól áll. de én nem szeretem. tehát max. nyáron, ha rohadtul meleg van, akkor összekötöm, meg evésnél otthon. de ha kimegyek utcára, kiengedem.
2011. máj. 12. 19:07
 25/26 anonim ***** válasza:

Én többnyire kiengedve hordom a hajamat és kivasalva. A göndör haj is jól áll, de míg hajmosás után, másnap reggel kivasalom a hajamat 20-25 perc alatt és még másnap is egyenes a hajam, addig kb. 1,5-2 óra alatt sikerül szépen begöndöríteni a hajamat, és hiába lakkozom le, 1,5-2 óra alatt úgy is kirúgja a hullámokat. A hajlakktól pedig estére összeáll a hajam és másnapra nagyon csúnya lesz, tehát, ha nagy ritkán hajlakkot használok utána este hajmosás, vagy másnap összefogom a hajamat.

Én szoktam hajpántot használni, senki nem mondta még, hogy gáz, és annyiból jó is, hogy nem lóg a hajam annyira a szemembe:)

Hetente 2x mosok hajat. Többnyire kiengedem a hajam, jobban is áll úgy, de ha nincs időm hajat mosni, vagy már nem olyan egyenes a hajam és nincs időm kivasalni inkább összefogom! Ez amolyan praktika, mert úgy kevésbé látszik, hogy zsírosodik a hajam, vagy hogy nem annyria egyenes:D

Nyáron többnyire én is összefogom a hajamat, mert a gyakori strandolás miatt nem érdemes vasalni a hajat, mert annyira nem akarom tönkre tenni. Így viszont elég összevissza, olyan oroszlánsörény-szerű :D Úgyhogy inkább összefogom. Mivel a vállam alá ér a hajam van választási lehetőség: egyszerű konyty, lófarok, oldalra fogom, befonon egybe, kettőbe, befonom és úgy konytyolom fel, felcsatolom egy nagy csattal, vagy több kisebb csattal csinálok egy konytyot ..

16/L

2011. máj. 12. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
én kiengedve hordom. szerintem is az a szèp és nöies:))
2012. febr. 19. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!