Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok nagy része állandóan összefogja a haját, pedig sokkal, ezerszer szebb, ha ki engedik a hajukat?
16:45ös vagyok...
eléggé dús hajam van...és nekem megfogja a hullámcsat, mondjuk én is csak a szemembe lógó tincseket tűzöm hátra...kicsit titkárnős, de szerintem sexy...mondjuk kinek mi áll jól
1.Nagyon hosszú és beleakad a székbe a suliban.
2.Tesi után ronda lesz, ezért össze kell fognom.
3.Három naponta mosok hajat, így (a tesis napokat leszámítva) két napig van kibontva, egy napon át összefogva, kivéve, ha már a 2. napon is ronda. Ha gyakrabban mosom, még hamarabb zsírosodik.
4.Derékig ér és már tavasszal is dögmeleg.
Én többnyire kiengedve hordom a hajamat és kivasalva. A göndör haj is jól áll, de míg hajmosás után, másnap reggel kivasalom a hajamat 20-25 perc alatt és még másnap is egyenes a hajam, addig kb. 1,5-2 óra alatt sikerül szépen begöndöríteni a hajamat, és hiába lakkozom le, 1,5-2 óra alatt úgy is kirúgja a hullámokat. A hajlakktól pedig estére összeáll a hajam és másnapra nagyon csúnya lesz, tehát, ha nagy ritkán hajlakkot használok utána este hajmosás, vagy másnap összefogom a hajamat.
Én szoktam hajpántot használni, senki nem mondta még, hogy gáz, és annyiból jó is, hogy nem lóg a hajam annyira a szemembe:)
Hetente 2x mosok hajat. Többnyire kiengedem a hajam, jobban is áll úgy, de ha nincs időm hajat mosni, vagy már nem olyan egyenes a hajam és nincs időm kivasalni inkább összefogom! Ez amolyan praktika, mert úgy kevésbé látszik, hogy zsírosodik a hajam, vagy hogy nem annyria egyenes:D
Nyáron többnyire én is összefogom a hajamat, mert a gyakori strandolás miatt nem érdemes vasalni a hajat, mert annyira nem akarom tönkre tenni. Így viszont elég összevissza, olyan oroszlánsörény-szerű :D Úgyhogy inkább összefogom. Mivel a vállam alá ér a hajam van választási lehetőség: egyszerű konyty, lófarok, oldalra fogom, befonon egybe, kettőbe, befonom és úgy konytyolom fel, felcsatolom egy nagy csattal, vagy több kisebb csattal csinálok egy konytyot ..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!