Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok nagy része állandóan összefogja a haját, pedig sokkal, ezerszer szebb, ha ki engedik a hajukat?
Mindenki a szembelógós történettel jön... Van hullámcsat, hajpánt és a probléma megoldva...
Én sem szeretem a hajam, göndör és kezelhetetlen, vasalástól meg tönkremegy...viszont általában kibontva hordom, mert tudom, hogy a legtöbb pasinak így jön be...és szokták is dicsérni, hogy milyen szép a hajam, pedig elhihetitek, utálom a göndör, kócos hajam :)
Mert kényelmesek :)
Egyébként szépen is össze lehet fogni a hajat, de ahhoz meg lusták.
én vagyok a 16:47es aki kibontva hordja a haját. nekem is van hajpántom és egyáltalán nem ciki, szerintem. A hullámcsattal meg a fru-frumat szoktam néha eltűzni, többet már nem bír meg nekem se :(
Mondjuk nekem hullámos a hajam, úgyhogy ha a napon szárad akkor szeretem a legjobban és ha nincs eltűzve semmivel :)
mindenkinek más tetszik. az én férjemnek pl. jobban tetszik, ha feltűzöm, és én elsősorban neki akarok tetszeni :) de van, amikor kiengedve hordom, mondjuk nyáron nem jellemző, mert nagyon melegítené a tarkómat. ilyenkor praktikusabb is összefogni vagy feltűzni.
29/N
én is így vagyok, ha kiengedem a hajam akkor sokkal másabb lesz a fejformám, szemem szám aztán ha összefogom akkor nagyon ronda..
általába kiengedve hordom, de sportnál, meleg időnél összefogom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!