Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok nagy része állandóan összefogja a haját, pedig sokkal, ezerszer szebb, ha ki engedik a hajukat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 16:24
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
50%

Mindenki a szembelógós történettel jön... Van hullámcsat, hajpánt és a probléma megoldva...

Én sem szeretem a hajam, göndör és kezelhetetlen, vasalástól meg tönkremegy...viszont általában kibontva hordom, mert tudom, hogy a legtöbb pasinak így jön be...és szokták is dicsérni, hogy milyen szép a hajam, pedig elhihetitek, utálom a göndör, kócos hajam :)

2011. máj. 12. 16:45
 12/26 anonim ***** válasza:
49%

Mert kényelmesek :)

Egyébként szépen is össze lehet fogni a hajat, de ahhoz meg lusták.

2011. máj. 12. 16:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom. én inkább kibontva hordom. szeretem hogy fújja a szél :)
2011. máj. 12. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente egyszer mosok hajat, 4 napig kieresztve hordom, aztán összefogva. Az 5. napon már nem szép kieresztve de összefogva még igen. Amúgy én kis összevissza kontyot szoktam csinálni, mert a copfot nem szeretem. És azért nem mosok négy naponta hajat, mert annál gyorsabban zsírosodik. Régen 3 naponta mostam, és akkor csak egy napig tudtam kiereszteni, szóval ez jobb arány :D
2011. máj. 12. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
16:45 csak az a gáz, hogy a hajpánt az gáz, meg égő, a hullámcsatot meg hova az istenbe rakjam ha ki van engedve? SEHOVA, mert nem tartja meg....nem tudom neked hány szál hajad van, de akinek dús biztos nem tudja semmivel odafogatni -.-"
2011. máj. 12. 17:03
 16/26 anonim ***** válasza:

én vagyok a 16:47es aki kibontva hordja a haját. nekem is van hajpántom és egyáltalán nem ciki, szerintem. A hullámcsattal meg a fru-frumat szoktam néha eltűzni, többet már nem bír meg nekem se :(

Mondjuk nekem hullámos a hajam, úgyhogy ha a napon szárad akkor szeretem a legjobban és ha nincs eltűzve semmivel :)

2011. máj. 12. 17:09
 17/26 napietus ***** válasza:

mindenkinek más tetszik. az én férjemnek pl. jobban tetszik, ha feltűzöm, és én elsősorban neki akarok tetszeni :) de van, amikor kiengedve hordom, mondjuk nyáron nem jellemző, mert nagyon melegítené a tarkómat. ilyenkor praktikusabb is összefogni vagy feltűzni.

29/N

2011. máj. 12. 17:25
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, nem tudtam, hogy ennyi baj van vele :)
2011. máj. 12. 17:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

én is így vagyok, ha kiengedem a hajam akkor sokkal másabb lesz a fejformám, szemem szám aztán ha összefogom akkor nagyon ronda..

általába kiengedve hordom, de sportnál, meleg időnél összefogom..

2011. máj. 12. 17:32
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
17.03 az a gáz, hogy azt mondod, hogy a hajpánt égő. Érdekes nekem szokott a hajamba lenni és csak megdicsérnek, meg egyből bókolnak. Am. én is kibontva hordom csak, és engem is zavar, hogyha egy lány összefogja a haját, pedig én is nőből vagyok :)
2011. máj. 12. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!