Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a (z) (ex) csajotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a (z) (ex) csajotok vagdosná magát miattatok, mit tennétek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szólnék a szüleinek, de előtte nem vennék tudomást róla..Esetleg a barátnőivel beszélnék, de tudatnám velük is, hogy ettől még nem vagyok hajlandó kibékülni vele.. Esetleg én magam beszélnék vele: Hogy ettől még nem fogok visszamenni hozzá, viszont magát tönkreteszi és ennél még sokkal nagyobb bajai is lesznek az életben. Ideje lenne felnőnie és túl tennie magát ezeken.. Lesz nálam jobb pasija is, de ahhoz az kell, hogy ne egy önsajnáltató emos kislány legyen, hanem igazi nő, ahhoz pedig nem illenek a vágások..
2011. máj. 11. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Rosszul esne.
2011. máj. 11. 18:13
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat.:)
2011. máj. 11. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok és volt hogy "vagdostam" magam egy csaj miatt... (bár nem vagyok rá büszke, de volt iylen...)

És a csaj mit reagált? Le sem sz@rta...

úgyhogy ha egy csaj miattam ilyeneket csinálna akkor én biztos törődnék az érzéseivel és jobb belátásra bírnám...

2011. máj. 11. 18:31
 5/11 Köcsögduda válasza:

18:31 - Emo gyerek húzzál már ez csak olaj a tűzre, mert csaj figyelem felkeltésből csinálja és ha törődsz vele megint ezt fogja csinálni, ha újból elhagynád látszik, hogy gay vagy és nem értesz a lányokhoz!

Kedves kérdező az a legjobb, ha oda mennél hozzá és a szemébe mondanád, hogy csalódtál benne, mert gyerekes és szégyellje magát, hogy ilyet tesz magával, mert így soha nem fog téged vissza szerezni sem pedig a problémáit megoldani!

2011. máj. 11. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is a szülőknek szólnék.
2011. máj. 11. 19:45
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Amúgy én lány vagyok, és azért tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam, hogy a fiúk mit tennének ilyen helyzetben. Én nem vagdosom magam, de van néhány ismerősöm akik vagdosták magukat fiú miatt.

2011. máj. 11. 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:

LEszarnám. Ez olyan, mintha azzal fenyegetőzne, hogy megöli magát. Szemét érzelmi zsarolás mindkettő.

Amúgy sem kezdenék emós idiótákkal.

2011. máj. 11. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Azonnal pszichiáter segítségét kérném. Aki vagdossa magát, az komoly mentális problémákkal küzd, aminek az egyik jele az enyhe öncsonkítás, önpusztítás, vagyis kárt tesz önmagában. Ez idővel súlyosbodhat, ezért azonnali segítség kell.
2011. máj. 11. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ien nálam is volt :D Azt mondtam neki h talán kibékülök vele csak hagyja abba, rá 2hónapra már talált mást a kis k*rva :)
2011. máj. 11. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!