Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a (z) (ex) csajotok vagdosná magát miattatok, mit tennétek?
Én fiú vagyok és volt hogy "vagdostam" magam egy csaj miatt... (bár nem vagyok rá büszke, de volt iylen...)
És a csaj mit reagált? Le sem sz@rta...
úgyhogy ha egy csaj miattam ilyeneket csinálna akkor én biztos törődnék az érzéseivel és jobb belátásra bírnám...
18:31 - Emo gyerek húzzál már ez csak olaj a tűzre, mert csaj figyelem felkeltésből csinálja és ha törődsz vele megint ezt fogja csinálni, ha újból elhagynád látszik, hogy gay vagy és nem értesz a lányokhoz!
Kedves kérdező az a legjobb, ha oda mennél hozzá és a szemébe mondanád, hogy csalódtál benne, mert gyerekes és szégyellje magát, hogy ilyet tesz magával, mert így soha nem fog téged vissza szerezni sem pedig a problémáit megoldani!
köszönöm a válaszokat.
Amúgy én lány vagyok, és azért tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam, hogy a fiúk mit tennének ilyen helyzetben. Én nem vagdosom magam, de van néhány ismerősöm akik vagdosták magukat fiú miatt.
LEszarnám. Ez olyan, mintha azzal fenyegetőzne, hogy megöli magát. Szemét érzelmi zsarolás mindkettő.
Amúgy sem kezdenék emós idiótákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!