Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legkiábrándítóbb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legkiábrándítóbb egy lányban?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy egy lány, aki nektek nagyon tetszik. Mit tudna tenni, amivel kiábrándulnátok belőle?
2011. máj. 10. 22:50
1 2
 11/18 Dark Prophet ***** válasza:
A cigit elegge ruhellem, szal az alapbol feltetel nalam h ne cigizzen. Azonfelul pl nem szeretem ha allandoan rozsaszinbe oltozik, de ez lehet amiatt is h rocker vagyok:D Ugy igazabol kiabrandulni akkor tudok egy lanybaol ha nagyon buta (ertsd muveletlen meg bamba), es ha pl mikor eloszor megvetkoztetem akkor hatalmas szorcsimbok van a laba kozott. Na az kesz. En csupaszan szeretem:D Az oserdo kikeszit, el is megy a kedvem a kenyeztetestol:P
2011. máj. 11. 04:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha csúnyán beszélne (ilyet talál az ember mindig sajnos)

Ha a pénz érdekelné és nem az érzések

2011. máj. 11. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
hát pedig a lányok hatalmas része cigizik, mármint ebben a korosztályban főleg, amikor oda-vissza megy a csajozás, pasizás. Annyira azért mégsem kiábrándító, bár gyerekvéleménynek betudható.
2011. máj. 11. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:
16:26: en nem vagyok gyerek, de a dohanyzast nagyon kiabranditonak tartom. Ferfinel es nonel egyarant. Lehet olyat talalni, aki nem dohanyzik. En talaltam.
2011. máj. 11. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:

16:26

Attól mert a lányok nagy része dohányzik még nemkell ezt normálisnak tekinteni. Nekem volt már dohányzó barátnőm és semmi sem kiábrándítobb, mint amikor iszonyat büdös a szája, a csók ízéről pedig ne is beszéljünk. Ezenkívül gyenge jellemű embereknek tartom őket, hogy egy ilyen dologtól lesznek boldogak, és válnak függővé. Nem baj, hogy sok csaj dohányzik, legalább könnyebb szelektálni:)

2011. máj. 11. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:

én se dohányzok, mielőtt valaki félreértené..

úgyis kísért engem a rossz példa, nyomi osztálytársam azzal tud csak menőzni hogy ő cigizik (közben ennyi idő alatt rá se szokhatott) soha nem szívott semmit előtte, de ahogy elkezdte már rögtön csak játssza az eszét és idegesít.... de remélem hamar elkapja a rák

2011. máj. 11. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

"de remélem hamar elkapja a rák"

Ez meg a dohanyzasnal is kiabranditobb hozzaallas. :(

2011. máj. 11. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
én is ezt írnám onnan.. csakhogy itt nem egy ártatlan személy övönaluli kibeszéléséről van szó, hanem olyasvalakiről, akit már nagyon régóta helyre tehetne valaki, ráadásul büszke is valamire, hogy mire arról fogalmam sincs
2011. máj. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!