Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ránéz egyáltalán egy 26 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ránéz egyáltalán egy 26 éves pasi egy 165 cm magas 67 kilós csajra?

Figyelt kérdés

Nem találják undorítónak? Én tökre elvagyok keseredve a súlyom miatt, ami az elmúlt 1 évben ragadt rám (10 kg).

Igyekszem leadni, de nehéz, hogy közben depis vagyok.

2011. máj. 10. 21:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy elhízva szétfolyósan akkor nincs mitől tarts. Én 26 vagyok és a vékony alkatú lányok a zsánereim, de kellő ismeretség után a belső az ami fontosabb.

26 ff

2011. máj. 11. 01:20
 22/34 anonim ***** válasza:
Ha a többség undorodik szerinted az ilyen lányoktól, akkor én kisebbség vagyok, mert szerintem nagyon szép lehetsz! :)
2011. máj. 11. 07:07
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Kedves 07:07-es, neked egy nagy puszi, mert tök jól esett így reggel ez a pár sor. Köszönet!

2011. máj. 11. 07:33
 24/34 A kérdező kommentje:

Na oké, de sajnos a huszonévesekre nem az jellemző általában, hogy a belső értékeidre kíváncsiak. De tudom, hogy köztük is van családra vágyó igazi férfi.

Remélem ez a srác is olyan. Nekem érettnek tűnik, és ha néha keres már az jó, akkor talán szimpatikus vagyok neki.

2011. máj. 11. 07:55
 25/34 A kérdező kommentje:
Bár munkával kapcsolatban szokott hívni, de mást is hívhatna. :)
2011. máj. 11. 07:55
 26/34 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, 162 cm és 65 kg :( Nem szeretem én sem, próbálok ellene tenni. Viszont a barátom (28 éves) egyáltalán nem törődik vele, már így ismert meg, imád. Azt mondja neki így vagyok tökéletes, de tornázzak, tegyek ellene ha úgy érzem, ha engem zavar.
2011. máj. 12. 18:11
 27/34 A kérdező kommentje:
Mert a lelkedbe szeretett bele, nem a súodba. Én visont most ismerkedek és félek, hogy emait nem akar közelebb kerülni majd, pedig én úgy szeretném. Igazából nem tudom, hogy bejövök-e ki, néha beszélünk telón amikor hív.
2011. máj. 13. 08:59
 28/34 anonim ***** válasza:
Szia! A tegnapi 07:07-es vagyok. Ne keseredj el a súlyos miatt, mert az adataid alapján álomszép lány lehetsz. Ha a barátodnak nem tetszel, akkor keress egy olyan fiút, aki úgy szeret ahogy vagy és így fogad el!!! :) Most is azt mondom, hogy nagyon nagyon szép lehetsz! :)
2011. máj. 13. 09:05
 29/34 anonim ***** válasza:
* súlyod miatt. Már írni sem tudok. :D
2011. máj. 13. 09:05
 30/34 A kérdező kommentje:

09:05-ös!

Nem a barátom! Csak az a kategória, akit nagyon tudnék szeretni. Pontosaban mivel kat felhív, egyre többet gondolok rá, jó lenne ha tenne felém lépéseket, de azsem biztos, hogy kedvel engem. :):)

Aranyos vagy nagyon, köszönöm szépen a kedvesszavakat.

Hány éves vagy egyébként? Csak azért, mert ritka fiatal korban, hogy valaki ilyen udvarias legyen.:)

2011. máj. 13. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!