Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a buszsofőrök?
Figyelt kérdés
Szoktatok velük flörtölgetni?Esetleg jöttetek már össze buszsofőrrel?Meséljétek el hogy történt...2011. máj. 10. 11:32
21/31 anonim válasza:
Ja mert nekünk nincs szemünk mi?:) Képzeld ugyanúgy megnézem a férfiakat, főleg amelyik erős és izmos és van extra pl szép szem. De eszembe se jutna, hogy na most ezzel akkor kikezdek. Mert van tartásom. Az más kérdés, ha valaki szingli mert ugye akkor azt csinál amit akar de abban biztos lehet, hogy meglesz bélyegezve,mint...
22/31 anonim válasza:
és van rajta valami extra*
ezt kihagytam :DD
23/31 A kérdező kommentje:
Nem kezdesz ki vele mert,természet ezt a dolgot is a férfi feladatának adta.én nem is csípázom az olyan csajokat akik fel akarnak szedni.
2011. máj. 10. 14:58
24/31 anonim válasza:
Jó akkor úgy értettem, hogy esetleg ő akar kikezdeni velem de én meg nem akarok tőle semmit..erre értettem, hogy ha ilyen történik velem akkor is van tartásom mert nem akarok én mindenkivel ..Érted?
Nem tudom te milyen vagy, de nekem édes mindegy ki mit csinál, de szerintem ajánlatosabb nem dicsekedni ezekről a kufircolásaidról, mert lehet ,hogy nem vesznek majd komolyan, ha esetleg te szeretnél már majd egy komoly kapcsolatot.
25/31 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedtem:)3évig voltam buszsofőr,és egy alaklom lett volna,de az sem történt meg.Azóta van komoly kapcsolatom,és egy 8hónapos kislányom is.
2011. máj. 10. 15:03
27/31 A kérdező kommentje:
Azt csinálom:)Csak most nagyon ráérek..
2011. máj. 10. 15:08
28/31 anonim válasza:
Nézz valami filmet én azt fogom tenni:DD
29/31 A kérdező kommentje:
De ne a seherezádét...:)
2011. máj. 10. 15:22
30/31 anonim válasza:
Nem azt nézem. Még nem tudom mit majd eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!