Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi szóbelin mennyit számít egy lányon a kivágott felső és térd felé érő szoknya, ha férfiak érettségiztetnek?
Az eddigi vizsgáim során -nem csak érettségin- azt tapasztaltam, hogy vannak olyan tanárok akik erre a szituációra utaznak vagyis inkább jól megszívatják az így felöltözött lányokat. Nemhogy jobb jegyet adnak hanem inkább rosszabbat.
Öltözz fel csinosan, de ne kihívóan és inkább a tudásoddal tűnj ki a társaid közül...
"Pedig a fiútársaim váltig állították, hogy egy csinos lánynak több esélye van leérettségizni, ha kicsit kihívóbban megy. De örülök, h nem így van..."
Ja és ha pár idióta azt mondja, akkor úgy is van. Ha én tanár lennék és megjelenne egy ilyen hülye ribanc, aki azt hiszi, hogy azért fog jobb jegyet kapni, mert kitette az árut, nálam nagyon rosszul indítana és szerintem minden már normális tanárnál is.
Semmi köze a ruhához, itt a tudás a lényeg.
Viszont szerintem előnyös lehet az ha kicsit üzleties megjelenést adsz magadnak, a jegynek nem lesz semmi köze viszont egy jó benyomást fogsz kelteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!