Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettségi szóbelin mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettségi szóbelin mennyit számít egy lányon a kivágott felső és térd felé érő szoknya, ha férfiak érettségiztetnek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem szándékozom kihívóan menni érettségizni, csak kíváncsi vagyok, hogy akik kihívőbban mennek, mennyi esélyük van a jobb jegyre? Mert erről ment a vita nemrég az ismerőseim körében.
2011. máj. 10. 11:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
amúgy is fúj a szél öltöz fel jobban;) semmit nem vesztesz vele.
2011. máj. 10. 11:57
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi vizsgáim során -nem csak érettségin- azt tapasztaltam, hogy vannak olyan tanárok akik erre a szituációra utaznak vagyis inkább jól megszívatják az így felöltözött lányokat. Nemhogy jobb jegyet adnak hanem inkább rosszabbat.

Öltözz fel csinosan, de ne kihívóan és inkább a tudásoddal tűnj ki a társaid közül...

2011. máj. 10. 12:04
 23/31 anonim ***** válasza:
semmi köze hozzá hogy hogy mész, a tudás a lényeg a fejedben
2011. máj. 10. 12:32
 24/31 anonim ***** válasza:
ma 11:18, nem a Miskolci Egyetemre jársz véletlenül? Bocsánat az OFFért.
2011. máj. 10. 12:35
 25/31 anonim ***** válasza:
ma 11.18 az legalább négy volt ha jól emlékszem:D
2011. máj. 10. 13:01
 26/31 anonim ***** válasza:
Hazaküldenek, hogy öltözz fel normálisan?
2011. máj. 10. 14:52
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig a fiútársaim váltig állították, hogy egy csinos lánynak több esélye van leérettségizni, ha kicsit kihívóbban megy. De örülök, h nem így van..."

Ja és ha pár idióta azt mondja, akkor úgy is van. Ha én tanár lennék és megjelenne egy ilyen hülye ribanc, aki azt hiszi, hogy azért fog jobb jegyet kapni, mert kitette az árut, nálam nagyon rosszul indítana és szerintem minden már normális tanárnál is.

2011. máj. 10. 16:51
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a ruhához, itt a tudás a lényeg.

Viszont szerintem előnyös lehet az ha kicsit üzleties megjelenést adsz magadnak, a jegynek nem lesz semmi köze viszont egy jó benyomást fogsz kelteni

2011. máj. 13. 22:41
 29/31 anonim ***** válasza:
Semennyit, ha engedi, hogy megdugjam 5ös, ha nem 4esnél jobbra ne számítson
2011. máj. 14. 00:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen lányokat. Az még hagyján hogy a vizsgabiztosnak a hasonló korú unokája előbb fog eszébe jutni mint a szex, de még ha működne is a dolog: Komolyan az a cél, hogy a hímnemű vizsgáztatók ne tudjanak másra gondolni, csak hogy "de meghúznám"? Lehet hogy velem van a baj, de szerintem ez egy vizsgán nem lehet túl szerencsés.
2011. máj. 14. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!