Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettségi szóbelin mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettségi szóbelin mennyit számít egy lányon a kivágott felső és térd felé érő szoknya, ha férfiak érettségiztetnek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem szándékozom kihívóan menni érettségizni, csak kíváncsi vagyok, hogy akik kihívőbban mennek, mennyi esélyük van a jobb jegyre? Mert erről ment a vita nemrég az ismerőseim körében.
2011. máj. 10. 11:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a fiúk ezt állítják, mert ők - lévén sosem voltak tanárok - a saját agyukkal gondolkoznak, és kamaszként-aligfelnőttként persze, hogy előnynek tartják a szép dekoltázst. Pasik...
2011. máj. 10. 11:25
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

A pincéres-k*rvás beszólást minden egyetem magáénak vallja :))))

Amúgy lehet, hogy nagyon visszaüthet,ha a tanár ezt nem tolerálja.

2011. máj. 10. 11:28
 13/31 napietus ***** válasza:
ha ők vizsgáztatnának, biztos több lenne :) de akik ott ülnek, azoknak hamarab eszükbe jut a lányuk ilyenkor, mint hogy egy majdnem felnőtt nő ül ott :)
2011. máj. 10. 11:29
 14/31 anonim ***** válasza:
34%

Szia!

Valamennyit biztosan számít. De ez nagyban függ a dekoltázsodtól.

Vigyázz, mert akár visszafelé is elsülhet a dolog.

Tegyél fel bátran 1-2 képet a dekoltázsodról, kíváncsi vagyok, hogy mennyire hatásos! :-)

2011. máj. 10. 11:36
 15/31 A kérdező kommentje:
egyébként ne öreg tanárokra gondoljatok, akik vizsgáztatnak, mert van két olyan is, aki 35 év körüli és még gyereke sincs. Persze, van egypár nyugdíjas korú is, de nem rájuk gondoltam. Meg ne úgy gondoljátok, hogy miniszoknyában és félig kilógó mellekkel megy a lány érettségizni, hanem visszafogottan, alig sminkkel és szemüveggel, csak éppen kivillannak a térdek és a comb alsó része. Mert én is szoknyában szándékozom menni, de nem kihívó, hanem egyszerű fekete alkalmi szoknyában, azonban a combom kis része, ha leülök, az ki fog látszani, de remélem az még nem fog k_rvásnak hatni.
2011. máj. 10. 11:40
 16/31 A kérdező kommentje:
hát nekem sajna nincs jó dekoltázsom, mivel kis melleim vannak xD mondom, max a lábaim miatt akadhatnak ki.
2011. máj. 10. 11:41
 17/31 anonim ***** válasza:
56%

Na idefigyelj, mert már kikattanok.

A vizsgáztatóid felnőtt, művelt emberek, nem pedig tizenévesek a diszkóból. Magyarán egyáltalán nem kedvelnék, ha a csöcsödet-seggedet kirakva mutogatnád magad ahelyett, hogy a tudásoddal villognál.

De amúgy persze, nyugodtan bemehetsz ilyen öltözékben is, de ne csodálkozz, ha még az első szavad előtt leírnak téged.

De már eleve az, hogy az érettségivel kapcsolatos kérdésedet a szerelem, szex kategóriába tetted, előttem már elástad magad.

Tanulj, ne mutogasd magad.

2011. máj. 10. 11:48
 18/31 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Egyáltalán nem számit a mellméret. Nem feltétlen szép egy nagy mellű lány dekoltázsa sem!!

Javasolnám, hogy a szoknya alatt NE legyen harisnya, mert a női lábak meztelenül nagyon szexik szoknyával!

Szóval a kérésem továbbra is fenn áll a dekoltázsos képpel kapcsolatban! Sőt, a lábaidat is megmutathatod.

Hj nem szeretnék kirakni ide, akkor jöjjön privátba :-)

:P

2011. máj. 10. 11:49
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot! Megyek is vissza a törikönyvem fölé.
2011. máj. 10. 11:50
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem fogsz jobb jegyet kapni, talán esetleg rosszabbat, ha nem szeretik ezt a típikus kihívó dolgokat. Ha meg tetszik neki akkor megnézi és annyi. Nem kap érte semmit vagyis úgy vizsgáztat ahogy akar. Nem fog jobb eredményt adni ha valaki pucoskodik:) Egy kemény suliban nem kicsit lehet hátrány, egy laza suliban még akkor is átengednek, ha semmit nem mutatsz meg magadból.
2011. máj. 10. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!