Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi szóbelin mennyit számít egy lányon a kivágott felső és térd felé érő szoknya, ha férfiak érettségiztetnek?
A pincéres-k*rvás beszólást minden egyetem magáénak vallja :))))
Amúgy lehet, hogy nagyon visszaüthet,ha a tanár ezt nem tolerálja.
Szia!
Valamennyit biztosan számít. De ez nagyban függ a dekoltázsodtól.
Vigyázz, mert akár visszafelé is elsülhet a dolog.
Tegyél fel bátran 1-2 képet a dekoltázsodról, kíváncsi vagyok, hogy mennyire hatásos! :-)
Na idefigyelj, mert már kikattanok.
A vizsgáztatóid felnőtt, művelt emberek, nem pedig tizenévesek a diszkóból. Magyarán egyáltalán nem kedvelnék, ha a csöcsödet-seggedet kirakva mutogatnád magad ahelyett, hogy a tudásoddal villognál.
De amúgy persze, nyugodtan bemehetsz ilyen öltözékben is, de ne csodálkozz, ha még az első szavad előtt leírnak téged.
De már eleve az, hogy az érettségivel kapcsolatos kérdésedet a szerelem, szex kategóriába tetted, előttem már elástad magad.
Tanulj, ne mutogasd magad.
Szia!
Egyáltalán nem számit a mellméret. Nem feltétlen szép egy nagy mellű lány dekoltázsa sem!!
Javasolnám, hogy a szoknya alatt NE legyen harisnya, mert a női lábak meztelenül nagyon szexik szoknyával!
Szóval a kérésem továbbra is fenn áll a dekoltázsos képpel kapcsolatban! Sőt, a lábaidat is megmutathatod.
Hj nem szeretnék kirakni ide, akkor jöjjön privátba :-)
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!