Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem jönnek be senkinek ezek az agyonszolizott, szinte narancssárga lányok? (kép) De most őszintén!
Mindenki azt mondja milyen undorító ,taszító és nem szép... Érdekes módon a strandon, bulikban stb inkább az ilyen lányokat nézik meg nem pedig a fehér bőrűeket... Oké van akinek ez tetszik van akinek a fehér...De akkor mért mondja hogy nem tetszik az , akinek nagyon is tetszik !?
Ja és amit kifelejtettem: az az ocsmány vigyor, komolyan mondom mint a lovak! Hány foguk van ezeknek? Hát ha valakinek ezek szépek, akkor nem is érdemel jobbat, az 100. :D
Előző vtam
22:40-es
Imádlak! Én fehér vok, és szőke hajú, soha nem napozom v szolizom mert nem bírja a bőröm, meg tetszik is így ahogy van, aztán a nővérem folyton cseszeget h menjek szolizni mert úgy nézek ki mint a hypo reklám, mondom nekem így tetszik, azt hittem csak velem van a baj, de hálisten nem :D
pedig egyébként azt vettem észre hogy már kezd kimenni a divatból a barna, és kezd ismét divatos lenni a fehér bőr.Nyugaton legalábbis ezt látni :) akinek alapból kreolbőre van még az is szinte hófehér mostanság :)
beyonce: [link]
eva longoria: [link]
penelope cruz: [link]
j.lo
hogy csak párat említsek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!