Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem jönnek be senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem jönnek be senkinek ezek az agyonszolizott, szinte narancssárga lányok? (kép) De most őszintén!

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki azt mondja milyen undorító ,taszító és nem szép... Érdekes módon a strandon, bulikban stb inkább az ilyen lányokat nézik meg nem pedig a fehér bőrűeket... Oké van akinek ez tetszik van akinek a fehér...De akkor mért mondja hogy nem tetszik az , akinek nagyon is tetszik !?

2011. máj. 9. 20:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A jobb oldali csaj tényleg szép és természetes :)
2011. máj. 9. 22:40
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja és amit kifelejtettem: az az ocsmány vigyor, komolyan mondom mint a lovak! Hány foguk van ezeknek? Hát ha valakinek ezek szépek, akkor nem is érdemel jobbat, az 100. :D

Előző vtam

2011. máj. 9. 22:41
 23/28 anonim ***** válasza:
*vagyis nem az előző, hanem a 22:40-es
2011. máj. 9. 22:41
 24/28 A kérdező kommentje:
:)
2011. máj. 9. 22:55
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

22:40-es

Imádlak! Én fehér vok, és szőke hajú, soha nem napozom v szolizom mert nem bírja a bőröm, meg tetszik is így ahogy van, aztán a nővérem folyton cseszeget h menjek szolizni mert úgy nézek ki mint a hypo reklám, mondom nekem így tetszik, azt hittem csak velem van a baj, de hálisten nem :D

2011. máj. 9. 23:01
 26/28 A kérdező kommentje:

pedig egyébként azt vettem észre hogy már kezd kimenni a divatból a barna, és kezd ismét divatos lenni a fehér bőr.Nyugaton legalábbis ezt látni :) akinek alapból kreolbőre van még az is szinte hófehér mostanság :)

beyonce: [link]

eva longoria: [link]

penelope cruz: [link]

j.lo

[link]

hogy csak párat említsek :)

2011. máj. 9. 23:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehér bőr az olyan hercegnős. Nekem is fehér bőröm van sokáig nem tudtam elfogadni , de mostmár nem érdekel legalább nem vagyok tucat, mint azok a lányok akik a képen vannak(kivéve a jobb oldalit). Mellesleg ez már narancssárga bőrszín, ami undorító.
2011. máj. 10. 12:12
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ma is láttam egy tündéri aranyos kis macát, olyan volt mint egy angyalka, csodaszép arc, formás csinos, szóval minden ami egy férfi álma lehet. De az feltünt már ősszel is,hogy olyan szinten agyon van szolizva, hogy egy igazi maugli. De nem Cigány, meg néger és hasonló kreol faj, hanem feér lány, csak agyon van szolizva. Ma kíváncsiságból megnéztem ,hogy azóta mivé vált a bőre, és nagyon dúrván néz ki. Ilyen milliónyi kis pigmentfólt, mint valami ronda szeplő végig az egész karja, válla , és olyan megereszkedett bőre van mint az öreganyámnak. Tehát nem az a hamvas bársonyos csodaszép bőr sajnos, hanem ilyen ritka szar állagú valami. Ilyesztő, hogy huszas évei közepén van, és mi lesz vele tíz, húsz év mulva vagy később. Múmia? Belegondolni is iszonyat. Nekem ezek a kényszeresen agyonszolizott nők egyáltalán nem tetszenek, természetelenesek, erőltetettek de nagyon. Egy europid mi a fenének akar mégis negridnek kinézni? A fehér ember fehérnek született, fogadja el, mert ez atermészetes, a jó. Amaz sem rossz, csak más. A lényeg, fehérnek a fehér kéne hogy szép legyen, nem értem mi ez az állati szolárium meg napozás mánia mostanában. Ezt tudnkolják az emberek fejébe,hogy aki világos bőrű, az éllőhalott, mert csak a maugli sztáyl a nyerő. Tévedés. Az agyonégetett bőr ugyanolyan mű okádalom, mint a szilikon mell meg a műkörmök. Ilyen nő soha nem kéne.
2012. júl. 8. 03:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!