Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem jönnek be senkinek ezek az agyonszolizott, szinte narancssárga lányok? (kép) De most őszintén!
Mindenki azt mondja milyen undorító ,taszító és nem szép... Érdekes módon a strandon, bulikban stb inkább az ilyen lányokat nézik meg nem pedig a fehér bőrűeket... Oké van akinek ez tetszik van akinek a fehér...De akkor mért mondja hogy nem tetszik az , akinek nagyon is tetszik !?
ezek undorítóak, én grimasz nélkül rájuk se nézek
20F
Nekem egyik sem jön be, és nem a színük miatt, hanem mert az arcuk olyan semmilyen, tizenkettő egytucat, egyáltalán nem szépek.
És nekem sem ezek a szolisok az ideáljaim, és fiú vagoyk, nem pedig irigy dagadt lány, aki csak ezért írogat ide. :D
Valaki írta előttem, igaza van: a szőke hajhoz ocsmány a szolizott bőrszín. Egy fekete hajhoz elmegy, nade szőkéhez?
Viszont a hőfehér bőr akár szőkéhez, akár feketéhez nagyon jó, szóval énnekem tényleg a fehér bőrű, nem szolizott lányok a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!