Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám ellenünk van vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyám ellenünk van vagy mi egyáltalán a gondja és mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Anyám mostanában lehetetlen módon viselkedik. Leégeti saját magát és engem is mindenki előtt. Már lassan 1 éve tart ez a dolog. Olyan mintha skizofrén lenne. Egyik pillanatban normális, másik pillanatban pedig olyan undorral, olyan gyűlölettel néz rám, beszél velem, hogy nem tudom mi tévő legyek. Ha apám vagy a testvéreim tesznek valamit, azt is rajtam veri le.

Tudni kell hogy testvéremet kirúgták az egyetemről, és még diákhitelt is vett fel. Dolgozik most egy fél évet és aztán újra felvételizik. De ez anyámat mélyen érintette. Ráadásul húgom most lesz középiskolás, újabb nagy változás.

Nekem egy éve van barátom, és lassan egyetemet fogok váltani mert semmire nem megyek azzal a szakal (de ezt is tragédiának éli meg).

Nagyjából ezek játszanak szerepet abban hogy mindenért engem tesz felelőssé. Múltkor közölte is velem, hogy "mindenért én leszek és vagyok a felelős"

Sőt volt hogy nem egyszer ki akart dobni otthonról. Olyan okokért mert fáradt voltam és nem akartam elmenni krumplit szedni (van földünk). Még sms-t is írt hogy takarodjak el otthonról. Vagy mondtam neki hogy remélem párom rájön lassan hogy milyen az anyám. Erre közölte ha be merem sározni akkor szedhetem a sátorfámat.Semmi kis dolgokért kapja fel a vizet.

Ha itthon akarok aludni a barátommal, akkor folyton kitalál valamit, hisztizik, megsértődik. annak ellenére, hogy a páromat nagyon szereti.

Tudni kell hogy az én szobám nagyon kicsi, ezért hugommal szoktunk ilyenkor szobát cserélni. 1 év alatt 6-szor aludtunk mindössze nálunk. Senkit nem zavartunk, mindenki örült hogy jövünk. anyám most legutóbb kitalálta hogy ki akarom túrni a hugomat.

Már hugom sem bírta a hülyeségeit, és inkább elment, hogy ne hallgassa. Hiába mondta neki hogy őt nem zavarja ha szobát cserélünk vagy hogy nem akarom kitűrni.Anyám nemfigyelt rá.

Van egy kutyánk. Anyám úgy kezeli mintha a saját gyereke lenne. az a kutya több szeretett kapott az elmúlt 1 évben, mint én vagy testvérem.

Mi lehet ez? anyám 47 éves. változókor? Nem tuja megemészteni a sok változást? És akkor miért csak rajtam csattan az ostor?

Beszélni nem lehet anyával mert csak hisztizik, nem hallgat végig. Mit tehetnék?

Normális család voltunk. 22 éves vagyok

2011. máj. 9. 19:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Most, hogy végigolvastam az egész sztorit, azt mondhatom: Mindenkinek van menopauzája, de nem mindenki viselkedik igy. Itt csak pszichiáter segithet, nem is pszichológus. Nagyon komoly tünetek ezek. Hiszen úgy viselkedik, mint egy éretlen kiskamasz. Próbálj meg minél hamarabb önállósulni, remélhetőleg később rendbejönnek a dolgok. Sok sikert.
2011. máj. 10. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!