Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor már érdemes elkeseredni? (Szerelem, kif. Lent)
18 éves lány vagyok. Intelligensnek tartom magam, jó sportoló vagyok, viccesnek mondanak és sok barátom van. De általában lány barátok. Ami nem is baj, ha van mellette egy társam is. Még soha nem volt barátom és - megmondom őszintén - elég rosszul esik,hogy a velem egyidősek már rég voltak szerelmesek. Persze, én is voltam, de ez csak Plátói (volt). Vajon meddig kell várnom még egy párra? Lehet, hogy magasak az elvárásaim (nem dohányzó, intelligens, ápolt, vicces)?
A külsőm átlagosnak ítélem meg.
A sok barátom ellenére viszont megválogatom, hogy kit engesek magamhoz közel, de nem hiszem, hogy ez probléma.
Mit tehetek? Nem egy buliban vagy egy társkereső oldalon akarom megtalálni az igazit.
Előre is köszi a válaszokat :)
18 évesen még azért elég fiatal vagy nem kell kétségbe esni
majd egyetemen (?most mész majd nem?) biztos más lesz a helyzet
Nem nem érdemes, mert az elkeseredés nagyon car dolog.
:D
Mesélhetnék rosszabbat is, de semmi kedvem negatívumokhoz.
Ismerkedés gyanánt írhatsz.
De nem muszáj, csak ha akarod.
:D
"A sok barátom ellenére viszont megválogatom, hogy kit engesek magamhoz közel, de nem hiszem, hogy ez probléma. "
Ez a mondat elég árulkodó. Lehet hogy olyanoknak is esélyt kéne adnod, akik talán elsőre nem jönnek be. Nem ismerlek, ezért nem tudom hogy mi lehet a baj, de van pár hasonló lány a környezetembe, akiknek szintén nem volt még barátjuk (19-23 évesek), úgyhogy belőlük tudok kiindulni. Az egyik lány hozzád hasonló, vicces, csinos, nagy társasági ember, rengeteg barátja van (fiúk és lnáyok is), mégse talál senkit. Mégpedig azért, mert neki senki se "elég jó". Az egyik túl alacsony, a másik túl magas, a harmadiknak a ruhája nem tetszik, vagy csak mondtak valami olyat, vagy tettek valamit, amibe hibát talált a csaj. Az egyik fiú pl ott "bukott el" hogy megemlítette hogy van a Balatonnál egy nyaralójuk és "milyen már hogy ilyeneket mondd" (ezt azóta se értette senki). Nem lehet hogy te is keresed a kákán a csomót?
Járj szórakozni, társaságba, és ne zárkózz el senki elől elsőre. Egyébként bár én még nem társkeresőztem, de két barátnőm is csinálja, és mindketten megtalálták a nagy szerelmet, addig is randizgattak egy csomót. Veszíteni nem veszítesz vele.
Nem késtél le semmiről. Az egyetem jó alkalom lesz új barátok, ismerősök szerzésére. Remélem legkésőbb ott összejön.
Nagyon fontos, hogy ne keseredj el, ne keress görcsösen, mert ezt "megérzik" rajtad. Amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor jön az igazi.
Most örülök, mert olyan jó bíztató válaszokat adtok :) köszönöm.
Lehet valami abban "ma 14:13", amit mondtál. Lehet, hogy több esélyt kéne adnom...
sokan vannak még nálad is elkeserítőbb helyzetben. majd az egyetemen megismerkedhetsz egy csomó emberrel, fiúkkal is. de azért tanácsolnám, hogy ott sem mind arany ami fénylik :)
rengetegen szakosodtak arra, hogy a csinos elsőéves NAÍV! lányokat kiaknázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!