Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy a csajomnak nagyobb a lába, mint az enyém?
Paris Hiltonnak is hatalmas laba van (43 koruli) es meg semmi hatranya nem szarmazott belole, igy is sokan oda vannak erte. Nem ezen mulik a dolog.
Egyebkent egyszeru. Megnezed a cipojeben a szamozast. "Azt allitja" - siman meg lehetne nezni, hogy mekkora.
Szerintem szard le. Nekem 35-ös van, és boldog vagyok vele.. A barátnőd legalább kap cipőt magára.
18/L
Ciki vagy ott hagy a barátnőd. LOL
nők normális: 38-42
fiúk normális: 42-46
Sorry! tegnap 20:45-as nem neked szántma csak a fiút akartam felrázni.
nők normális: 36-42
fiúk normális: 42-45
De nálam ép a láb méret sem így téma. Bíztos megölném ha nem normálisan a lánynak nagyobb lenne mint az én 43-44-es. És ki mondta hogy az hog nem normális az elítélendő? Viszont bátyám a ~46.5-es mondogatja az ő lábmérete nem normális. Magyaországon normális cipőt nem vessz, rendelgetni cipőt köztes mérte főleg nem normális. Itt vannak a példák mit értek alatta. Azaz szöveg környezet függő.
Off-on: Ne ezt figyuzzátok!
165cm magas vagyok és 44-es lábam van! XD
Jeti Peti a Himalájából
ON: Amúgy mit zavar téged ez, örülj, hogy van nőd és szeressétek egymást!
Love and peace!
Jó éjt emberek!
nekünk az exemmel ugyanakkora volt a lábméretünk (41)... annyi hátránya volt, h állandóan elcsórta a legjobb sportcipőimet és agyonnyúzta :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!