Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szerettem bele?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szerettem bele?!

Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátomba beleszerettem:Skint voltak külföldön és mondta hogy mennyire hiányoztam neki én is megmondtam neki hogy hiányzott..néha mondom neki hogy szeretlek néha ő is mondja:)de nem most szerettem bele hanem már jó pár hónapja többet érzek iránta mint barátságot..mindig megvígasztal mindig kiállt mellettem mindig megvédett:))és nem csak msn-en hanem suliban is nagyon gyakran beszélgetünk néha elmegyünk együtt fagyizni de van amikor többen megyünk:)de neki más teccik mert mondta és ez egy kicsit lehangolt..nem nagyon hiszek már a fiú lány barátságban..://nagyon szeretem őt..:$naponta több órákat is eltudunk beszlgetni..bármiről akár hülyeségekről is:DDmost nem értem hogy mivan..://néha képet is kér van amikor én küldök neki..de más teccik neki..fél bavallani az érzéseit?segítsetek:S
2011. máj. 8. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van másik olyan lány az osztályban, akinek van t, a és k betű a nevében? Ha nincs, akkor egyértelműen rád célozgat.

Ha van, akkor nyomozz tovább. :)

Sok sikert.

Am. hány évesek vagytok?

2011. máj. 11. 17:20
 12/15 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy barna hajú van a nevében á t k a ..ahogy nekem is..jól öltözködik(szerintem én is)csőgatya,divatos pólók,converse cipő stb...az osztályunkban más lánynak nincs ilyen betű a nevében...amúgy meg 13:))
2011. máj. 11. 17:49
 13/15 A kérdező kommentje:
képzeljéteek:D^^rám gondolt végig azt mondta hogy 1 éve bejövök neki meg írta hogy nagyon szereten engeem:Dpénteken randizni megyüünk^^
2011. máj. 13. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Örülök. És nagyon jó randizást, sok sikert. :)
2011. máj. 14. 09:52
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönööm:))
2011. máj. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!