Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerettem bele?!
Figyelt kérdés
A legjobb fiúbarátomba beleszerettem:Skint voltak külföldön és mondta hogy mennyire hiányoztam neki én is megmondtam neki hogy hiányzott..néha mondom neki hogy szeretlek néha ő is mondja:)de nem most szerettem bele hanem már jó pár hónapja többet érzek iránta mint barátságot..mindig megvígasztal mindig kiállt mellettem mindig megvédett:))és nem csak msn-en hanem suliban is nagyon gyakran beszélgetünk néha elmegyünk együtt fagyizni de van amikor többen megyünk:)de neki más teccik mert mondta és ez egy kicsit lehangolt..nem nagyon hiszek már a fiú lány barátságban..://nagyon szeretem őt..:$naponta több órákat is eltudunk beszlgetni..bármiről akár hülyeségekről is:DDmost nem értem hogy mivan..://néha képet is kér van amikor én küldök neki..de más teccik neki..fél bavallani az érzéseit?segítsetek:S2011. máj. 8. 16:17
1/15 anonim válasza:
én sem hiszek a fiú-lány barátságokban. legalábbis lehet h egy ideig jól megy de utána valamelyik fél(v mind2) többet fog érezni. szerintem mondd meg neki aztán kiderül, h mit fog lépni. ha meg most nemis, később lehet rájön, h őis jobban szeret, csak a barátság mögé bújt és nemis vette észre, h mi a szitu igazából:) sok szerencsét:)
2/15 A kérdező kommentje:
msn-en is próbálam neki elmondani..leírtam mindent aztán kitöröltem..egyszerűen nem merem,nem bírom neki megmondani:Sde köszi a választ:))
2011. máj. 8. 16:41
3/15 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is, ugyanígy más tetszik a srácnak, én meg lassan megőrülök, annyira szeretem. :(
4/15 A kérdező kommentje:
együtt érzek veled:(nagyon rossz érzés:(pedig én nagyon szeretem..imádom:((
2011. máj. 8. 16:54
5/15 A kérdező kommentje:
meg ma célozgatott rá hogy teccik neki egy másik lány is az osztálybóól..kifaggattam egy kicsit,de azt mondta hogy nem mondhatja el..."nem publikus"..://nem mondja el az istennek se..aztán annyit mondott róla hogy:T betűvel kezdődik a vezeték neve(nekem is)barna hajú(én is)kedves,megértő(szerintem én is az vagyok)osztályunkba jár..:))hát nem tudom..először azt mondta hogy az osztályból mostmeg azt h az évfolyamban..de sztem az osztályból..szerintetek ez célzás volt?:///
2011. máj. 11. 15:02
6/15 anonim válasza:
első vagyok. és szerintem 100%, ugyanis nekemis volt egy ilyen osztálytársam... leírta pár tulajdonságomat, külsőt is belsőt is, aztán a végén betolta a mondograammomat.. najó mondom ez tuti én vagyok:) csak nekem van olyan monogrammom az osztályban. aztán fél évig "jártunk". iszonyuan bánom így utólag, bár kb semmi sem történt, de akkor is:D de rájöttem, házi nyúlra nem lövünk! azóta alig dumálunk. sőt inkább azt mondom, h köszönés van csak szia-szia. semmi más. nagyja rajtunk múlt, h így alakult. de igazából nem bánom, mert mostanra egy nagy gyökér lett, alig várom h elhúzzunk innen:D
7/15 A kérdező kommentje:
hát de nem biztoos:))llehet másra gondolt..
2011. máj. 11. 16:20
8/15 A kérdező kommentje:
mondta hogy t és meg a is van a nevében..mint ahogy nekem is..de nem tudom..lehet más is
2011. máj. 11. 16:23
9/15 A kérdező kommentje:
van benne k betű mint ahogy az én nevemben is..xDde miért nem mondja el nekem teljesen egészében a nevet?://:Sazt mondta hogy ciki lenne nekem elmondani://kérdeztem hogy szégyenli ez a "lányt" azt mondta hogy nem dehogy...mondtam neki hogy mondjon róla még valamit..akkor ugye mondta hogy barna hajó mondta hogy szép..nagyon szép..kedves imádnivaló..ezt is mondta..hát nemtudom://
2011. máj. 11. 16:33
10/15 A kérdező kommentje:
bocsi nem hajó hanem *hajxDD
2011. máj. 11. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!