Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki-e, hogy 14 évesen nagyon kicsi a melle?
"És ezt a fiúk nem tartják úgymond cikinek,hogy a barátnőjüknek kicsi a melle?"
Ez nem téma, ennyi idősen már attól boldogok ha barátnöjük van, nincs okod az agodalomra.
a műtét rossz
a természetes szépség az igazi
"Én tűk alá aztán biztos nem fekszek.Rosszul leszek a tűktől."
1. Ez majd úgyis évek múlva esedékes, ha egyáltalán, úgyhogy nem kell előre ráparázni.
2. Szikével csinálják meg ollóval, nem tűvel. Különben meg alszol a műtét alatt, habár én altatás nélkül csináltattam meg.
3. Különben meg jobban jársz, ha legyőzöd a tűktől való félelmedet. Jobb az ilyen pszichés gyengeségeket leküzdeni.
4. Különben meg persze a te választásod, azt teszel, amit akarsz. Eldöntöd, hogy mi a rosszabb: a nagyobbítás vagy a kis mellek, és azt teszed majd, ami szerinted magadnak jobb. Semmi sem kötelező. :)
"Jaja semmi se kötelező.Amúgy a tűktől még rosszabb a szike meg az a kocsonyás valami amit abba tesznek.Fújjj és ha kilyukad,meg azt újra cseréltetni kell."
Jaj, te kis te... :)
Nem lukad ki, nincs minek kilukadni rajta, szilárd gél van benne, nem tud kifolyni, érted? :)
A mellimplantokat már rég nem kell cserélni, életed végéig kitartanak.
Egy kicsit én is féltem tőle, hogy milyen érzés lesz majd egy idegen dolog a testemben, de tévedtem, mert teljesen magaménak érzem, imádom az új melleimet, mindig csodálom magam a tükörben meg csöcsörészem magam. :)
Az a lényeg, hogy ne válassz túl nagy méretet, és természetes formája legyen, akkor nagyon jó tud lenni. Az enyém mindössze egy pici 220 köbcentis darab (AA-ból lettem B), izom fölé pakolva, nagyon elégedett vagyok vele.
Jól van, kislány. :) Különben meg mire felnősz, lehet, hogy lesz már őssejtes mellnagyobbítás is, és akkor nem kell szilikon. Erősen folynak a kutatások ebbe az irányba is.
Puszi és addig is kitartás! :) Meg egy betétes melltartó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!