Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket érdekel hogy milyen egy fiú lábfeje? (körmei, ujjai, talpa)
Figyelt kérdés
Meg szoktátok nézni a fiúk lábfejét a strandon?2011. máj. 7. 13:54
1/11 anonim válasza:
szerintem neked lehetséges hogy problémáid vannak O.o
2/11 anonim válasza:
A partneremé legyen ápolt. Másé nem érdekel.
4/11 anonim válasza:
Hát persze, hogy érdekel. Az is mutatja, hogy mennyire igényes magával szemben. Szeretem, ha egy férfinak ápolt lábfeje és kézfeje van.
6/11 anonim válasza:
Legyen ápolt, ne legyen bőrkeményedés a lábán, a körmei ne legyenek gombásak
7/11 anonim válasza:
jé, én is ilyen vagyok :D nem bírom a ronda lábfejet fúúúúj. én mindig megnézem az emberekét :D
8/11 anonim válasza:
Köröm levágva, kitisztítva, megmosva és ennyi. Alapvető ápoltság. De inkább a felső testüket nézem :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csajok! Erre voltam kíváncsi. Annyi ápolatlan lábú fiú van, eszükbe sem jut, hogy más mit szűr le ebből és nagyon örülök, hogy ti is odafigyeltek arra, hogy ez alapvető igényesség legyen fiúknál is.
2011. máj. 7. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!