Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti kedvelitek, ha egy fiú jóval tapasztaltabb és akár 6-10 évvel is idősebb? Mennyi szerintetek a maximálisan tolerálható korkülönbség?
Meg nem volt kapcsolatom, de szerintem a 6ev nem sok. Csak fiatalabb ne legyen, mint en. :D
18/l
én mindig azt gondoltam, hogy idősebbel, tapasztaltabbal...
erre összejöttem egy 33 évvel idősebbel és minden tökéletes..már lassan 5 éve vagyunk együtt
26L
Korban nálam eddig elég nagy volt a szórás, volt egy nálam fiatalabb barátom is, én akkor voltam 18, ő 15. Volt egy, meg két évvel idősebb is nálam. és 5 és 10 évvel idősebb is (utóbbi kettő is, egyszer 18 évesen, egyszer most nemrég.
De csak mostanában jöttem rá (épp nem keresek komoly kapcsolatot), hogy az igazi zsánerem a harmincas elvált apuka... Na mindegy, a korkülönbség szerintem nem akadály. De jobbára 33-34 alatt keresgélek, mert megállapodni olyan mellett szeretnék, aki még nem volt házas. Aki pedig 35-40 évesen még nem volt házas az vagy munkamániás, vagy valami gond van vele.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!