Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti kedvelitek, ha egy fiú jóval tapasztaltabb és akár 6-10 évvel is idősebb? Mennyi szerintetek a maximálisan tolerálható korkülönbség?
hm, minden lány ezt mondja, de mégis 25 évesen nekem eddig össz egy csajjal volt dolgom aki 20 alatt volt... (19 volt, szóval nem kell pedofilozni :D)
amúgy szerintem is jó ha a pasi idősebb mivel a lányok korábban érnek :)
Én nagyon ráb.sztam az idősebbekkel, szóval bennem kialakult egy önkéntelen félelem, az idősebb pasiktól... Nekem se szexben, se sehogy nem nyújtottak semmi pluszt, sőt, kihasználtak és átvertek, mert gondolom fiatal voltam és hülye és bedőltem minden f.szságnak. Szerintem max 5 év. A korombeliekkel én sokkal jobban kijövök.
21L
én 16 éves lányként, maximum egy 10 évvel idősebb pasival jönnék össze. Mivel szűz vagyok, így a szex terén is szeretem a tapasztaltabb fiút.
Egy 15 évvel idősebb pasival viszont azért nem jönnél össze, mert neki már tényleg fontos a szexben, hogy ne kelljen tanítgatnia, hanem hogy a nő is legyen bevállalós, és ne kelljen neki mondani, hogy ez ez, az pedig arra szolgál... Remélem a vége érthető :)
Baratom es en koztem 6 ev korkulonbseg van es nagyon jo igy. pedig mindig is ugy akartam hogy korombeli legyen a parom... beszelgettem mas nalam idosebb fiukkal is es tetszik, ahhogy gondolkodnak, ahogy a baratom is.
ugyhogy igen, kedvelem, ha egy fiu tapasztaltabb es par evvel idosebb. azon meg nem gondolkodtam, hogy meddig is legyen a maximalis korkulonbseg, de 10 evnel idosebbel mar nem jarnek...
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!