Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az az alfahím? Milyen férfi sorolható ide?
Most ne a tini menő csávókról beszéljünk akik ribanckodnak, hanem egy felnőtt férfi legyen.
Mitől alfahím valaki? Milyen környezetben él? Hogy néz ki? Mivel foglalkozhat?
Mitől alfahím egy ffi?
Köszi a választ, nő vagyok:)
Kíváncsi vagyok még a véleményetekre.
Tehát az alafahím egy tapló, bunkó kevés IQ-val és jó dumával? :D Ennyi?
Én vagyok a nő válaszoló.
Nos,nem minden esetben buták.Említettem,hogy lexikálisan okosak ,általában a tudományos,reál tárgyakban jeleskedhetnek,meg a tesiben.Tehát nem buták,inkább az érzelmi IQ alacsony náluk(bunkóznak,sértegetnek,elnyomnak,semmibe vesznek másokat),a másik ember érzelmeivel nem foglalkoznak.Ez is egy fajta butaság.
Általában izmosak,kigyúrtak vagy kondizni járnak,vagy valamilyen drága sportot űznek magas fokon.Jókora izomtömeget szeretnek felhalmozni,mert úgy gondolják,hogy ezzel nyert ügyük van a nőknél,illetve felvághatnak vele a férfiaknál.
Magas pozícióba szokták magukat felküzdeni,de ezért írtam,hogy dutyi is nagy eséllyel indul,mert nem igazán riadnak vissza,néhány törvénysértő ügytől.
Egoból nincs hiány,de legbelül ők is érzékenyek,főleg ha magukról van szó.
A legtöbb fiú azért "követi" mert védelmet nyújt.Ha jóban vagy vele talán -nagyon talán ki húz a szarból,megvéd ,de pusztán a jelenléte meg a látszólagos jó viszony képes egy fajta biztonságérzetet adni.Csak ő bánthat.
alfa hím ????hát én sem tudok sokkal jobbakat hozzá fűzni ehhez mint a többiek......
ahol vagyok ott én vagyok a társaság központjában jó a humorom szókimodo de illedelmes és udvarias magamat nem mondanám jóképűnek de szerintem csúnya sem vagyok......
és bár a lányok tapadnak rám nekem nem kellenek ezek a plázacicák szinte semmi igazi nincs abban amit magukból mutatnak
de mindezek mellet a legfontosabb hogy jó ember vagyok és erre büszke is vagyok a pénz nem lényeg jó persze ha van pénzed meg hívod az idegeneket és máris te vagy a középpontba de az nem ugyan az mintha ide állnának a ház elé és szinte könyörögnek hogy menny el velük egy söre vagy valami......
még nem gondolkodtam ezen de valahogy én ilyenek is képzelem az alfát
röviden:
egy stílusos, kisebbségi komplexusok nélküli, igényes metrosex fiú ellentettje kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!