Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az az alfahím? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az az alfahím? Milyen férfi sorolható ide?

Figyelt kérdés

Most ne a tini menő csávókról beszéljünk akik ribanckodnak, hanem egy felnőtt férfi legyen.

Mitől alfahím valaki? Milyen környezetben él? Hogy néz ki? Mivel foglalkozhat?

Mitől alfahím egy ffi?

2011. máj. 6. 16:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%

Lényegtelen hogy néz ki, a személyisége és a viselkedése teszi alfává.

Nem függ senkitől, a férfiak vezetője, többet ér a szava mint másnak a csapatban, felnéz rá mindenki, a nők vonzódnak hozzá, magabiztos, nem függ mások véleményétől, határozott, önálló véleménye és céljai vannak, válogat a nők közül, beosztás ügyileg lehetőleg legyen vezető pozícióban, de az sem baj ha nem ,attól még lehet egy baráti társaság vezetője, és ami fontos, hogy nem maga mondja ezt ki, hogy ő a vezető, hanem a többiek mondják őt főnöküknek, magáról mindenki kijelentheti, hogy vezető, attól még nem lesz az.

21f, egy alfahím

2011. máj. 6. 17:01
 2/22 anonim ***** válasza:
53%

de sz.r osztásod van első!!

a ratyik beszélnek így,meg azok akiknek hiányzik valami az életükből.alfahím?te jó isten!!!!

és milyen társaságot vezetsz?a gitt egyletet a pál utcában?

el tudom képzelni a haverjaidat is akik eszik az ilyen fos szöveget.a 17 éveseknél lehet te alfahím vagy,de ha a felnőtt világban élnél,nem így beszélnél.

24/ff

2011. máj. 6. 17:06
 3/22 anonim ***** válasza:
31%

Ezzel is azt bizonyítod, hogy igazam van, mivel engem magadnál magasabb értékűnek gondolsz, már most, ezért oltasz, de erre nem reagálok mert igazad van, magasabb értékű vagyok:)

Élőben nem mondok ilyeneket, hogy alfahím, de van ilyen, egy irányítani képes férfi a csoport vezetője, aki eldönti mi legyen, a főnök, ha annyira kételkedsz benne akkor nézz meg mindig egy társaságot amiben jelen vagy.Ki a középpont?Ki kapja a legtöbb figyelmet?Nem te vagy az alfa és ez fáj neked, ezért inkább mondasz ilyeneket, pedig a tények makacs dolgok, ha nekem nem hiszel nem zavar, szíved joga, de a saját szemednek és fülednek hinned kell!:)

21f, alfa

2011. máj. 6. 17:16
 4/22 anonim ***** válasza:
28%

öcsém te egy ritka hülye ember lehetsz.

melohelyen goré vagyok,havi fizetésem a minimálbér 5x-e.

a magadfajta szutykok velem probálnak haverkodni,de zárt kapukat találnak.gondom nincs az életben.nők tapadnak,üzleti érzékem jó,a pénz pedig általában duplázódik a zsebemben.a te idióta világnézetedet csak arra tudod ráeröltetni,aki vevő rá.nem ugyanolyan körökben mozgunk ebben biztos vagyok.már írtam ezeket a dolgokat lehet el tudod hitetni a 17 évesekkel,de nálam ne is erölködj.majd pár év múlva gondolkodj el rajta,amikor szarban leszel,hogy kihez tudsz majd fordulni?!!szerintem a bétahím haverjaid bizonyára megmondják a megoldást.

egy férfi nem ír mosolyokat egy másik férfinak,hacsak nem rambó egy kicsit.

de szeretném ha visszaírnál,még van 1 szabad órám,és annyi legyen a javadra mondva,rég nevettem ilyen jóízüt!

2011. máj. 6. 17:27
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

ja és írd alá légyszives,h 21,alfa.....

anélkül el se küld!

2011. máj. 6. 17:28
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

helló mindenkinek!most egy nő beszél!

az alfa hímet követi a legtöbb fiú(a legtöbb! nem mind).főleg tini korban van alfa hímje egy-egy klikknek,vagy osztálynak ,ahol rengeteg kiéretlen,bizonytalan ,még gyenge jellemű fiú van.az alfa hím is lehet éretlen,de őszinteségével,nagy pofájúságával,fizikai erejével,bunkó magatartásával kiemelkedik társai közül.(profi mi)

az alfa hímeket általában nem kedvelik.rengeteg embert megbántanak,eltaposnak.bunkó sggfejeknek tartják őket,akikkel max.jól lehet röhögni(főleg másokon)

a rájuk irányuló kritikára különösen érzékenyek,sértődékenyek, bosszúállóak,néha erőszakosak ,de általában lexikálisan okosak és határozottak.

népszerűek,de mindenki csak bevágódni akar náluk!

karrieri lehetőségük 1.vagy a dutyi 2. vagy a főnöki pozíció

a nők sem az alfa hímeket nem kedvelik,sem az utánuk futó fiúkat.a legjobbak azok,akik képesek függetlenek maradni tőle,nem a sggébe lógni,vagy kinyalni azt,max.egy kis felszínes jó viszonyt tartani vele.

2011. máj. 6. 17:50
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

A pénztől senki sem lesz feljebb való a rangsorban.A személyiségedért nézzenek fel rád az emberek,ne a munkahelyi beosztásod miatt.Mindenkinek lehet magas fizetése(pl. diplomások),viszont vezető egyénisége nem.Szerintem.Mondjuk én azokra a férfiakra mondom viccből,hogy alfahím,akik úgy járkálnak az utcán,mintha nem tudom mik lennének.

16/L,gammanőstény.xD

2011. máj. 6. 17:51
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

az alfahímet ku*rvára nem azokra szokták mondani amit az első kedves 21 éves "alfa" felvázolt! az alfahím kifejezés inkább pejoratív, mintsem bók. az alfahím mindenképpen fizikailag fejlett, erős, határozott fellépése van minden helyzetben, uralkodó típus, agresszív, irányító, döglenek érte a nők vagy a kinézete vagy az anyagi helyzete miatt. ritkán fordul elő, hogy egy alfahím "vegyészmérnök"

ne keverjük a szezont a fazonnal!

2011. máj. 6. 17:52
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

Egyet értek a hölgy válaszolóval.

Bunkók,leszarnak másokat,a nőket sokszor tárgyként kezelik.Szerintem ez a tipikus BMW-s,fukszos,kopasz,kigyúrt maffiózó tipusú pasi.Az oldalán a hozzá tartozó plázacica lánnyal,akit eltart,mert rengeteg pénze van(ahogy írták,nem tisztességesen szerzik általába)

Persze lehet más tipusú is.Pl agresszí és van egy kisugárzása,nem hagyja magát soha(irányítani,nem szereti ha csicskának nézik[bocs a szlengért])

Én így képzelek el egy alfa hímet.

De egyébként emberek vagyunk,ne akarj ilyen lenni.

Gyúrj kicsit,hogy leygen tekintélyed és ne szövegeljenek neked,de azért nem kell túlzásba vinni ezt az "alfáskodást":D

2011. máj. 6. 17:58
 10/22 anonim ***** válasza:
pont ahogy héhaver mondja!
2011. máj. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!