Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek tényleg "bonyolult" az ilyen lány? (Bővebben lent)
Mindenki más XD :)
16:06,nem, nem baj ^^
Ez egy remek pozitív tulajdonság.
De ha a párom állna le mindenkivel annak annyira nem örülnék ill. ha például a barátom lennél és vadidegenek miatt hanyagolnál akkor se, de ha ez nincs akkor semmi gond.
szerintem normális, és jó tulajdonság,csak akkor baj, ha nem tudja megkülönböztetni, hogy kivel kell szóba állni, és kivel nem, vagyis szóbaáll csövesekkel, bolond öregasszonyokkal, cigányokkal, stb. interneten meg küld magáról meztelen képet, túl sok információt ad ki magáról..
amúgy én is ilyen vagyok, mindenkivel el tudok beszélgetni mindenről, és van egy o,yan jó tulajdonságom, hogy akivel vagyok, annak a kisugárzását valahogy én is átveszem, így mindenki jó fejnek gondol, akivel beszélek, mert valahogy hasonlítok őrá, de mégis magamat adom, sőt...:)) szóval így megy, meg interneten is tök jófej vagyok de nem állok szóva mindenkivel..(fent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!