Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok a sok pia milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a sok pia milyen hatással van rátok?

Figyelt kérdés
pl. lesmároltok sok srácot, esetleg vmi sex? :P
2009. márc. 9. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha ittas vagyok, akkor az amúgy kevésbé szimpi srácokról is képes vagyok azt hinni, hogy lesz kedvem találkozni velük legközelebb is. Meg ha iszom, akkor szinte kiprovokálom, hogy udvaroljon nekem boldog-boldogtalan, mindegy ki, csak hímnemű legyen. Elég hülye szokás :)
2009. márc. 9. 18:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért anno matt részegen sem mentem volna el senkivel! Smárolni még elmegy! Én mindig tudtam magamról, meg hogy mit szabad és mit nem! Egyszer elég sokat ittam és táncoltam egy sráccal utána, akivel smároltunk is, ő meg utána mindenáron le akart fektetni. Egy pár haver segítsége kellett, hogy lekoptassam a gyereket! De ez már jó régen volt!
2009. márc. 9. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Részegen sem lehet "ledönteni", nem szexelek idegenekkel, ha erre gondolsz. Én piásan is tudom mit csinálok. Szerencsére:) Csak kicsit bátrabb vagyok, ennyi.
2009. márc. 9. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé hölgy vagyok ahhoz, hogy tudjak viselkedni, és elég tartás van bennem ahhoz, hogy tudjam mikor nem ihatok már többet. Ergó nem részegedem le és nem csinálok butaságokat. Ezt csak a csitrik szokták, de azok alkohol nélkül is bármit megtesznek.
2009. márc. 9. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is az alkohol csak kifogas.

en rendszerint tudom mennyi piat birok meg. batrabb,bulizosabb,flortolosebb leszek, de max csok es az is csak ha nincs baratom.

ha kivetelesen tenyleg tullovok a celon akkor annak inkabb hanyas semmint szex a vege.....

2009. márc. 9. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
én berúgva jöttem össze a barátommal (más ismertük egymást előtte), egyébként meg sokat nevetek és táncolok a barátaimmal mint az örült :):);)
2009. márc. 9. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:

engem az alkohol elatat :D

szóval velem nem nagyon lehet kikezdeni alkoholos állapotban sem,mert max elalszom az illető vállán :P

2009. márc. 9. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
mi mégtöbbet b***unk
2009. márc. 9. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ha én iszok egy kicsit surgosen szukségem van egy pasira, csak annyit mondok :D
2009. márc. 9. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Elalszom.
2009. márc. 9. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!