Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nincs egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs egy 30 éves férfinak baratnöje? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De volt mar neki egy komoly kapcsolata is.
2011. máj. 5. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Na igen, erre a válasz nagyon egyszerü. Sok Nö látja benne a lehetöséget és úgy gondolják, hogy legrosszabb esetben el vannak furikázva, leveszik némi pénzzel a palit és mehet a levesbe. Hasonló helyzetben vagyok és a Nök próbálkoznak be nálam, de tudom, hogy nem Én kellek nekik, ezért kihasználom öket és vagy maguktól mennek, amint érzik, hogy nem tudnak lóvét csavarni vagy az igények növekedésének megfeleleöen dobom ki öket.

Szerintem nincs olyan Nö aki azért szeretne belém, mert egy érzö ember vagyok. Elvakít mindenkit a pénz.

2011. máj. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!