Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető, hogy egy 24 éves férfinak még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
Szóval most találkozgatok ezzel a lánnyal, ha esetleg szóba kerül, hogy pl. mióta nincs kapcsolatom, akkor félek, hogy nem fogja elhinni az igazságot és azt fogja gondolni hogy átverem.2011. ápr. 29. 00:42
1/11 anonim válasza:
Csak rádnéz,és el fogja hinni,hogy még nem volt barátnőd:D
2/11 A kérdező kommentje:
:(
2011. ápr. 29. 00:48
3/11 anonim válasza:
no problem - (mások is vannak így)
udvarolj szépen, kedvesen, gyöngéden - szerintem szóba sem kerül, nagyon figyelj rá
4/11 anonim válasza:
Számomra (23/ L) könnyen hihető, mert sok hasonló cipőben járó barátnőm, ismerősöm van.
Ám szerintem ne aggódj emiatt. Első néhány randin szerintem semmi keresnivalója a témák közt se az exeknek, sem előző kapcsolatoknak. Nem hiszem, hogy a lány az elején rákérdezne, mióta nincs kapcsolatod.
5/11 anonim válasza:
Szerintem is ez látható egy férfin amikor elmondja. De nincs vele baj. Én mikor a párommal összejöttem 22 volt és még nem volt barátnője. Szerintem ez vonzó is a legtöbb (normális) nőnek. Viszont erről sose hazudj mert legkésőbb akkor kiderül amikor jön az akció. Sok sikert! :D
6/11 anonim válasza:
Ezzel semmi probléma nincs. Ne hazudj neki!
7/11 anonim válasza:
Ki tudja, a csajnak se biztos hogy volt barátja :)
8/11 anonim válasza:
Ilyen témában nem hiszem, hogy hazudnak emberek... mi értelme lenne?:D mondd meg a frankót, ha olyan típus, akkor biztos megérti, ha nem, akkor pedig bánhatja, hogy nem ismert meg.
20/F
9/11 anonim válasza:
en 22f vagyok meg nekem se nem volt baratnom
10/11 anonim válasza:
Simán elhihető. Ismerek egy tagot, aki most 32 éves és 24 éves korában jött össze a legelső barátnőjével és azóta is azzal van együtt. Am. meg nem hiszem, hogy a legelső randin azt fogja megkérdezni, hogy mióta nincs kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!