Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy érzem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem túl nagy a mellem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 160 centi magas és 59 kg, szóval minden átlagos, nem vagyok kövér úgy hogy tényleg nem ez a probléma. Úgy érzem a B80 as méret nagyon nagy a testmagasságomhoz, és így hülyén nézek ki.
2011. máj. 5. 16:44
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Lány vagyok, szerintem inkább orulj,hogy nagyok a melleid,a pasik biztosan oda lesznek...Viszont a súlyod a korodhoz és magasságodhoz képest kicsit sok,én inkább ezen változtatnék a helyedben,a melleden úgyse tudsz.
2011. máj. 5. 17:10
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még pont jó!
2011. máj. 5. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is 160 centi vagyok, viszont csak 54 kiló. Viszont én 24 vagyok :) Szerintem is kicsit sok a korodhoz képest az az 59 kiló. A melleid miatt meg ne izgulj, minden nő nagyobb melleket szeretne, te meg csak úgy megkapod :D
2011. máj. 5. 17:17
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A női mell mérete nem feltétlen a testmagasság, testalkat vagy a test zsírtartalmának függvénye. Vékony lánynak is lehet nagy, telt melle és kövérnek is apró, lapos. Ugyanakkor a testsúlyod valóban kicsit sok a magasságodhoz képest, de ezt nem koplalással, hanem a gyorsan felszívódó szénhidrátok (kenyér, tészta, rizs, stb.) kerülésével érdemes csökkentened.

2011. máj. 5. 17:27
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a melled mérete és a testalkatod is tökéletes!
2011. máj. 5. 17:40
 16/23 anonim ***** válasza:
én 13 vok, 160 cm, és 50 kg. szerintem a te súlyod sem gond!
2011. máj. 5. 17:45
 17/23 anonim ***** válasza:

"A női mell mérete nem feltétlen a testmagasság, testalkat vagy a test zsírtartalmának függvénye. Vékony lánynak is lehet nagy, telt melle és kövérnek is apró, lapos."

hát nem is azt kérdezte h lehetséges e. tény h lehetséges mivel a kedves kérdezőnek is testmagassága és alkata ellenére nagy a melle. az a kérdés h ez mennyire jó v rossz. :D

2011. máj. 5. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
jah, am sztem nem gáz. lehet h te ezt "tragédiának" éled meg, de nem az :) közel sem. ;)
2011. máj. 5. 17:58
 19/23 anonim ***** válasza:

17/f

(előző(k) voltamxxd)

2011. máj. 5. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Igazabol nem is velemenyt kert a kerdezo, hanem arra kivancsi, hogy mit tehetne, ha ugy erzi tul nagy a melle...

Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy ne erezd ugy, hogy tul nagy! Mast nem nagyon tudsz tenni!

Esetleg meg azt teheted, hogy tovabbra is erezheted ugy, hogy nagyok, csak valahogy erd el, hogy ez ne zavarjon! Keress ra a neten, hogy miket javasolnak az olyan lanyoknak, akiknek nagy a melle, tele van oltozkodesi tippekkel, meg noi oldalakkal az internet, ahol biztos vannak ilyen kis hasznalhato praktikak!

Azt nem tudom, hogy mellkisebbito mutet letezik-e... van ilyen, lanyok??? Vegulis ha novelni lehet a meretet, gondolom csokkenteni is... De szerintem ezt a lehetoseget nagyon gyorsan zard is ki, mert baromsag!!!

2011. máj. 5. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!