Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért csináljátok sokszor azt, hogy egy buliban smároltok egy csajjal, netán szexeltek is, de elég romantikus az egész, aztán soha többé nem keresitek?

Figyelt kérdés

- Az nem lehet az oka, hogy nem tetszik a lány, mert ha nem tetszene akkor ez sem történt volna.

- Ittasak voltatok: ez szintén hülyeség, mert szertintem egy kis pia nem torzítja el annyira a látásotokat hogy egy ronda csajt szépnek lássatok...

Tehát mi az oka hogy ezt eljátszátok sok csajjal? De akkor abban a pillanatban mindíg úgy tesztek mintha komolyan gondolnátok, és nem csak mondjátok, hanem látszik a szemetekből...aztán elmúlik a varázs.

elég érdekes :D várom a válaszokat :)

2011. máj. 5. 15:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szint alá kell néha adni, részegen ez könnyebb, ha valakit nem keresünk utána, akkor szint alatt volt.
2011. máj. 5. 22:04
 22/24 anonim válasza:
Ezt velem is eljátszották pár hete..és nagyon kibuktam mer másnap bejelentette h bocs csak sokat ittam..erre én pofonvágtam és a képébe vágtam h egy szemét vagy.xD lehet nem volt jo megoldás de legalább levezettem a feszültségem.
2011. máj. 9. 22:25
 23/24 anonim ***** válasza:

,,Szint alá kell néha adni, részegen ez könnyebb, ha valakit nem keresünk utána, akkor szint alatt volt."

Csak tudod,kisbarátom,minden döntésed a saját ízlésedet és személyiségedet tükrözi.Ezek szerint abszolút igénytelen vagy,és egy unintelligens,szűklátókörű,gyerekes bunkó...Szóval,hoppá,bukott a mutatvány!Bele lehet nézni a tükörbe!

2011. máj. 11. 08:41
 24/24 anonim ***** válasza:
ez ennyi
2011. máj. 24. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!