Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti miért csináljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti miért csináljátok sokszor azt, hogy egy buliban smároltok egy csajjal, netán szexeltek is, de elég romantikus az egész, aztán soha többé nem keresitek?

Figyelt kérdés

- Az nem lehet az oka, hogy nem tetszik a lány, mert ha nem tetszene akkor ez sem történt volna.

- Ittasak voltatok: ez szintén hülyeség, mert szertintem egy kis pia nem torzítja el annyira a látásotokat hogy egy ronda csajt szépnek lássatok...

Tehát mi az oka hogy ezt eljátszátok sok csajjal? De akkor abban a pillanatban mindíg úgy tesztek mintha komolyan gondolnátok, és nem csak mondjátok, hanem látszik a szemetekből...aztán elmúlik a varázs.

elég érdekes :D várom a válaszokat :)

2011. máj. 5. 15:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

"Igen, a férfiak megjátsszák magukat, ha szexet akarnak.

A nők minden másért.

Ki az aljasabb?"

Ez nagyon igaz. Amúgy meg az olyan csaj, aki egyből bedől az most mit sír. Azt hiszi, hogy majd komoly kapcsolatra kell, amikor lehet, hogy holnap már másnak teszi szét a lábát?

2011. máj. 5. 16:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Én legtöbbször azért adom meg magam a fiuknak mert azt hiszem ha nem teszem akkor ott fog hagyni...de úgy látszik pont az ellenkezője van?...De ha egy srácnak bejövök és lesmárol akkor hajtsam el hogy ne...Akkor meg azt hiszi hogy nem akarok semmit.. na most akkor mit csináljak?
2011. máj. 5. 17:09
 13/24 anonim válasza:
45%

Azért csinálják, (magamból kiindulva) mert, ha alkoholt iszol, akkor általában tökmindegy, hogy milyennel, csak csajjal összegyere(najó azért teljesen nem mindegy)

De ez függ az alkohol mennyiségtől is persze.

2011. máj. 5. 17:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, gondolkozzál már. Ha egy fiúnak tényle tetszeni fogsz, akkor nem fog amiatt otthagyni, mert első alkalommal, nem "smároltál" vele. Bár úgyis hiába magyarázom ezt neked szerintem. Nem téged akar, csak azt, amit csinálhat veled.
2011. máj. 5. 17:13
 15/24 A kérdező kommentje:
Akkor létezik olyan hogy enem senki nem akar?...Mondják hogy szép vagyok,fiuk is csajok is, én sem látom hogy gond lenne velem, de eddig még csak ilyen fiukkal találkoztam.
2011. máj. 5. 17:15
 16/24 anonim ***** válasza:

Te még csak gyökerekkel találkoztál :D Amúgy, ez nagyon egyszerű:

- csaj engedi megdönteni magát a buliban (estére ok aztán csá)

- ahogy te mondtad nem enged semmit és elküldi a fiúkat (elmegyünk mert azt hisszük le akarsz rázni)

- az arany középút, nem engeded magad, esetleg smaci a buliban, de azt sem rögtön, kéresd magad kicsit, ha tényleg tetszel neki és nem csak du.ni akar akkor nem hagy ott mert látja hogy nem vagy könnyen kapható, így nem csak egy estésben gondolkozik majd :)

2011. máj. 5. 17:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Egyébként az alapján ahogy írsz és ha tényleg szép vagy akkor nem buliban kéne pasiznod. Mert hát kevés manapság az ilyen értelmes lány, aki nem "wok, ien, oan"-ozik állandóan.
2011. máj. 5. 17:37
 18/24 A kérdező kommentje:
Hol máshol pasizhatnék..nem vagyok nyílt..koncertekre járok csak el, mert a zene fontos nekem, ott általában iszok, csak akkor tudok ismerkedni...amúgy meg nem szeretek beszélgetni.
2011. máj. 5. 17:52
 19/24 A kérdező kommentje:
sebaj, a tanácsokat azért megfogadom..:D
2011. máj. 5. 17:53
 20/24 anonim ***** válasza:
Bulikban is lehet egyébként pasizni, nekem az ismerőseim 95%-a bulikban ismerte meg a párját, és komoly kapcsolatokról beszélek.
2011. máj. 5. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!