Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szeretik ha énekelnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik ha énekelnek nekik? :3

Figyelt kérdés
Ha 1 fiú énekel nekik,akkor az tetszik nekik,általában? És milyen dalokat,amik a srác érzéseit mondják el,vagy inkább olyat amit a csaj is szeret? :D
2011. máj. 4. 21:00
1 2
 1/15 Kingaa1 ***** válasza:
nme tudom de szeretném ha a párom énekelne:)
2011. máj. 4. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:

A zenész férfiakhoz vonzódom. Nem tudom miért,most tudatosult bennem, de csak a férfiakhoz, akik 40 körüliek. És persze rendes élőzenét csinálnak és ha annak van szövege,akkor énekelnek.

Ha valaki csak úgy nekiállna egy saját költeménnyel szerenádozni az ablakommal hamarabb hívnék rendőrt, mint hatódnék meg.

2011. máj. 4. 21:01
 3/15 szamóca. ***** válasza:
ha még gitározik is mellé akkor utána egész éjjel szeretkezni fogunk...:D
2011. máj. 4. 21:05
 4/15 A kérdező kommentje:
xD Kár,hogy nemtudok gitározni...1x még az életemben biztos megtanulok ( nem ezért xD),de a dobolás megy :D xD
2011. máj. 4. 21:08
 5/15 szamóca. ***** válasza:

:D

jó de tényleg, az ablakalatt szerelmes csöpögős dalokat felejtsd el, én lehet a rendőröket sem várnám meg mitn az előttem szóló, én vernélek agyon :D

2011. máj. 4. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Volt szerencsém olyan leányzóhoz, aki teljesen beindult ha Amanda Lear-től az Enigma c. dalt énekeltem neki.

Lehet így cím alapján nem ismerős, de ha azt mondom hogy Kinder Bueno reklám valszeg beugrik. :P

2011. máj. 4. 21:10
 7/15 A kérdező kommentje:
De nem szerenád,hanem mondjuk randi közben,este :)
2011. máj. 4. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor pedig orvost hívnék.
2011. máj. 4. 21:17
 9/15 szamóca. ***** válasza:

igen vmi ekvésbé nyálas módon intézd.

valahogy úgy hoyg ne neki szerelmes számot, csak úgy zenélj.

rajtam biztos kitörne a frász ha direkt nekem intézné a dalt, pedig tényleg baromira gerjedek a gitárokra és a zenélő pasikra.

2011. máj. 4. 21:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Orvost?Az minek? xD
2011. máj. 4. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!