Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha énekelnek nekik? :3
A zenész férfiakhoz vonzódom. Nem tudom miért,most tudatosult bennem, de csak a férfiakhoz, akik 40 körüliek. És persze rendes élőzenét csinálnak és ha annak van szövege,akkor énekelnek.
Ha valaki csak úgy nekiállna egy saját költeménnyel szerenádozni az ablakommal hamarabb hívnék rendőrt, mint hatódnék meg.
:D
jó de tényleg, az ablakalatt szerelmes csöpögős dalokat felejtsd el, én lehet a rendőröket sem várnám meg mitn az előttem szóló, én vernélek agyon :D
Volt szerencsém olyan leányzóhoz, aki teljesen beindult ha Amanda Lear-től az Enigma c. dalt énekeltem neki.
Lehet így cím alapján nem ismerős, de ha azt mondom hogy Kinder Bueno reklám valszeg beugrik. :P
igen vmi ekvésbé nyálas módon intézd.
valahogy úgy hoyg ne neki szerelmes számot, csak úgy zenélj.
rajtam biztos kitörne a frász ha direkt nekem intézné a dalt, pedig tényleg baromira gerjedek a gitárokra és a zenélő pasikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!