Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tökéletes barátnő hogy néz ki számodra?
Ez a kérdés főként 14-20 éves fiúknak szól,akiknek van egy elképzelésük a tökéletes barátnőről.
Arról a lányról, aki nem arra való, hogy lefeküdj vele egyszer,aztán otthagyd.
Kinézet:
haj;szín,hossz
testalkat;karcsú,fognivaló,túlsúlyos(négyzet,homokóra,alma,körte)
melltartó méret
hátsó;nagy,kicsi
magasság
lábméret
Egyéb:
pl;alkoholfogyasztási szokások,csúnya beszéd,bulizás,..stb
Kort írjatok,köszönöm:egy lány
egészségedre kedves 'naneaztnem:D'!
:D
Szín mindegy, hossz az legalább vállig érő legyen. Mindenképpen karcsú/sportos legyen. Melltartó mérete az mindegy, ne legyen kicsi, és legyen formás, feneke is formás legyen, magassága az 170 körül, lábméret, ne legyenek batális patái, alkoholt ihat, csúnya beszédet lesz@rom, bulizni nyugodtan járjon, és legyen gyönyörű arca.
20/F
sötétbarna ,vagy fekete haj , kék vagy zöld szem , tudjon énekelni ,tehát legyen szép hangja , tudjon masszírozni :D 160-175 cm-es magasság ,de a 165 az kb a tökéletes , legyen ilyen teste
hát jó kicsit kate beckinsale őrült vagyok ,leginkább a van helsingbe jött be ,az lenne a tökéletes test neki de valamiért folyton vékonyabbra fogyózza magát ,aki látta a van helsinget az tudja miről beszélek :D ott igen jó nő volt ,meg még talán a távkapcsban is!! amúgy arcra meg háát a fene tudja milyen lenne a tökéletes nő , elég jól rajzolok ,megpróbáltam egyszer megcsinálni nem lett rossz az eredmény de áhh nemtom :D amúgy figyi a testre azt mondom neked Nina Dobrev ,Kate Bekinsale ,és úgy arcra is a kettőjük közt ,sőt evangelin lilly is iszonyat jó testü ,szép az arca is ,bár én pölö a szeplős lányokat nem részesítem előnybe ,valszeg mert én szeplős vagyok ,és tudom milyen tré szétégni a napon :D szal a tökéletes nő az kb ilyen lennne ,bár én 24 vagyok :D szal a 14-20ig kategóriába nem igen illek :D
haj: hosszú, színe mindegy.
testalkat: vékony, de egy kis poci lehet, azt jó fogdosni.
melltartó: kis mell párti vagyok
hátsó: kicsi, közepes.
magasság: 150-165cm.
lábméret:36-38
Egyéb:
pia, cigi, drogok kizáró ok. buli orientáltság kizárva.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!