Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy fiu fogdos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy fiu fogdos egy lanyt es bokol neki?

Figyelt kérdés

Hulyeskedtem az egyik fiuval, akit szinte alig ismerek, megsimogatta a combom, majd odault mellem, maszirozgatta a karomat, majd megfogta a derekomat, en meg eltoltam magamtol.

De elotte meg.udvarolgatott nekem; annyi bokot, mint tole, meg.egy pasitol nem kaptam.

2011. máj. 4. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni nem érted? A többit meg nem tudjuk kitalálni, nem vagyunk telepaták? Van pasi a ki a szerelméhez is így közeledik , más kis gyáva meg egy ordas K-hoz sem merne így közeledni.
2011. máj. 26. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:

bocsi

mik vagyunk telepaták?

nem vagyunk telepaták.

újra fogalmaztam de csak félig

2011. máj. 26. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi módon közeledek a lány felé aki tetszik, és nem megk*rni akarom.
2011. máj. 26. 14:23
 14/16 gr. Shadow ***** válasza:

1.Annyi bizonyos hogy nem az integrálszámításban akar elmélyedni veled...

2.Az hogy csak azt akarja-e nem lehet előre tudni

3.Ha neked is van kedved hozzá akkor rajta

4.Ha nincs kedved hozzá akkor koptasd le

5.Ha még nincs kedved hozzá azt is közöld

Ja és a célzások nem működnek ha akarsz valamit akkor mondd!

2011. máj. 26. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egy normális fiúnak nem az az elsődleges egy lány megismerésekor, hogy mikor fektetheti meg, legalábbis nekem nem. Nálam inkább az együtt eltöltött idő (randizás) és egymás mélyebb megismerése az elsődleges.
2011. máj. 26. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet értek az elöttem íróval.Én sem szexért hajtom a lányokat, pedig bőven lenne rá esélyem, de én valahogy szeretem őket nem kihasználni, és szeretni :)

Ettől függetlenül nem vagyok egy nyálas fasz.

2011. máj. 26. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!