Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen belülről egy nő nemiszerve?
Elsőként leszögezem: a neten találtam a képet, csak akkor nézd meg, ha nem undorodsz...
Érdekelne a véleményetek, hogy tényleg ilyen belülről egy egészséges(!!!) nő nemiszerve (lebontva egy hónap napjaira)?
Mert nekem nem tűnik annak, noha a képhez fűzött kommentekben ez nincs megemlítve, hogy bármi baja lenne.
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
A kép:
Valóban érdekes képsorról van szó. Bár én még ilyen valós képen nem láttam méhszájat, de mondhatni felismerhető. :)
Kedves Fiú Kérdező!
Ez a méhszáj. Ennek kb. 5 újjnyira kell kitágulnia, hogy kiférjen a baba feje. A szülés ennek a tágulása miatt olyan fájdalmas, és sokszor hosszadalmas.
Bameg... és én még tiltakoztam a gumi ellen :X Most már még jobban szeretem ha leszopnak, a szájában legalább nincsenek ilyen trutyik :S ÁÁÁÁÁ ez gusztustalan :S
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!