Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen belülről egy nő nemiszerve?
Elsőként leszögezem: a neten találtam a képet, csak akkor nézd meg, ha nem undorodsz...
Érdekelne a véleményetek, hogy tényleg ilyen belülről egy egészséges(!!!) nő nemiszerve (lebontva egy hónap napjaira)?
Mert nekem nem tűnik annak, noha a képhez fűzött kommentekben ez nincs megemlítve, hogy bármi baja lenne.
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
A kép:
Tényleg ilyen egy egészséges méhszáj. Marha jó képek, még sosem láttam így felbontva! Lehet hogy egy fiatal fiúnak ez így gusztustalannak látszik de mindennek megvan a helye és ideje az eberi szervezetben. Ha a te nemiszerv-rendszereden
haladnánk végig egy kis kamerával az sem lenne szívderítő látvány hidd el.
Lány vagyok, csak egyszerűen (mint ahogy olvastam sokan mások) meg voltam ijedve, hogy nekem is hasonló "látvány" tárult a szemem elé, és nem tudtam ez a normális-e.
A kép sajnos már nem tudom honnan van, csak lementettem magamnak, és feltettem egy képmegosztó portálra..:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!!!!! :)
10:54 köszi :) Most már ezt is tudom :P
10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!