Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tetszeni fog a barátnőmnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tetszeni fog a barátnőmnek? (kép )

Figyelt kérdés
A múltkor voltam nála és észre vettem hogy az egyik virágjának nincsen olyan tartószerűsége . És nem sokára lesz a szülinapja és ezt készítettem neki . Csak nem tudom hogy oda adjam e neki . Szerintetek ? itt a link : [link]
2011. máj. 3. 19:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

wááá de cuki vagy! :D

nekem nem tetszik, de ez mekkora, hogy egyáltalán észrevetted, hogy hiányzik egy olyan dolog a szobájából, aminek a nevét sem tudod. add oda neki, de szerintem tedd hozzá, hogy nem muszáj használnia, csak szeretted volna megcsinálni neki.

2011. máj. 3. 20:11
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

de aranyooos :)

nagyon örülnék neki, hogy olyan fiúm lenne,

1 aki tud ilyet csinálni,

2 akinek vagyok elég fontos, hogy megcsinálja,

3 aki ilyen jó megfigyelő.

Jobban is örülnék ennek, mintha boltból vettet kapnék. Az alsó léceket lakkozd le, de tuti siker lesz! :)

2011. máj. 3. 20:13
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :D majd akkor odaadom neki .Remélem örül neki de ha nem is tetszik legalább a szándékot értékeli majd :DDDD
2011. máj. 3. 20:13
 24/36 A kérdező kommentje:
20:13. :D Köszi ez jól esett .:)
2011. máj. 3. 20:16
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
én azt hiszem, Téged akarlak :) virágállvánnyal s a lelkeddel együtt
2011. máj. 3. 20:33
 26/36 A kérdező kommentje:
az én szívem foglalt :D de aranyos vagy :)
2011. máj. 3. 20:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki, mert a szerelmem csinálta :). Mindenképpen add oda neki !!!
2011. máj. 3. 20:42
 28/36 A kérdező kommentje:
oké meglesz :)
2011. máj. 3. 20:46
 29/36 anonim ***** válasza:

hegesztőnek tanulsz vagy hogy-hogy tudsz hegeszteni?

átlagos szinthez azért kell némi tapasztalat, nem olyan nagyon könnyű az...

egy hegesztő.

2011. máj. 3. 21:06
 30/36 A kérdező kommentje:
gépésznek tanulok . De attól h nem hegesztőnek tanulok attól még tudok . Jó azért olyan szép varratokat nem csinálok de azért konyítok hozzá vmit . :D
2011. máj. 3. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!